✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Restaurant O&O
 2. Dorpsstraat 138
 3. 4711 EL Wint Willebrord
 4. 0165 383 249
 5. info@restaurantoeno.nl
 6. www.restaurantoeno.nl

Restaurant O&O

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo hebben Restaurant O&O en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen geslagen. Gasten van het restaurant kunnen thuis genieten van de favoriete wijnen van het team. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan het restaurant. Met een paar klikken bestelt u dit heerlijke pakket.


Cheers to life, health, good food and fine wines!

Danny en Helena Tsang: "Lieve gasten, we hopen dat u allen gezond en veilig bent. Nu we u in ons restaurant moeten missen, zijn we blij u op een andere manier tóch wat positiviteit en de smaken van O&O te kunnen brengen. Onder het motto 'elkaar helpen is fijn in deze tijd' hebben wij met Anfors Imperial de handen ineengeslagen. Jeroen en Monica hebben twee mooie wijnpakketten samengesteld. Het zijn selecties van wijnen die we graag schenken in ons restaurant en waar wij zelf ook erg van kunnen genieten."


Favoriete wijnen van O&O – 6 wijnen, van elke fles 2

Gastronomische favorieten van O&O – 6 wijnen, van elke fles 1


Over O&O

In 1982 begonnen Danny en Helena Tsang een chinees restaurant in het Brabantse dorp St. Willebrord. Na verloop van tijd beseffen zij dat ze meer willen koken vanuit hun oorsprong en dat zij de Nederlandse gast kennis willen laten maken met de enorme smaakrijkdom van andere oriëntaalse keukens zoals die van Maleisië, Singapore, Hong Kong en Japan. Bijna veertig jaar later is het familierestaurant - waar tegenwoordig ook alle kinderen in meewerken - getransformeerd tot een Aziatische fine dining restaurant dat in december 2018 bekroond werd met een Michelinster.

Wijnen van Restaurant O&O

 • De favorieten van Restaurant O&O
  € 165,30
 • Gastronomische favorieten van Restaurant O&O
  € 188,10