Artikelen 1 tot 10 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Komt u decemberwijnen proeven?

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon op 23 nov. 2018 16:44:28

proeverij

 

In ons proeflokaal op het Rotterdamse Katendrecht organiseren we - geheel vrijblijvend - een gezellige proeverij met feestelijke wijnen voor de maand december. Binnenkort publiceren we de proeflijst maar we beloven u klassiekers en verrassende nieuwkomers waarmee u gegarandeerd extra allure geeft aan de mooiste dagen van het jaar.

Lees meer

Proef onze wijnen op Chefs (R)Evolution 2018

Geplaatst in Op locatie door Ellen Stuiver op 4 sep. 2018 10:47:14

proeverij

 

Op 9 en 10 september 2018 vindt de vierde editie plaats van ‘CHEFS®EVOLUTION’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival. De organisatie ligt deels in handen van Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije. En daarom zijn wij ook van de partij. We presenteren onze wijnen, terwijl rondom internationale top-chefs hun opwachting maken.

Lees meer

Regina Meij ontvangt KVNW Wijnpenning

Posted door Ellen Stuiver op 5 apr. 2018 17:53:20

proeverij

Vandaag ontving 'onze' Regina Meij de Wijnpenning van de KVNW als blijk van waardering voor haar jarenlange betrokkenheid bij de KVNW en haar verdiensten voor de Oostenrijkse wijn en de wijnbranche tot nu toe. Dit is niet haar eerste onderscheiding, in 2014 ontving zij de Oostenrijkse Bacchuspreis en in 2015 de Diamond Award. En we waren al zo trots op haar. Klik 'lees meer' voor het volledige persbericht.

Lees meer

Anfors Imperial zoekt nieuw teamlid

Posted door Ellen Stuiver op 31 jan. 2018 09:54:17

Ben jij die slimmerd die ons kan ondersteunen in het hart van ons wijnbedrijf? Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een betrokken serviceverlener die van aanpakken weet, de weg weet in de digitale wereld, telefonisch zaken voor elkaar krijgt en goed vooruit kan denken. Het gaat om het verwerken van de wijnbestellingen die onze - veelal zakelijke - klanten via de website doen. Deze orders moeten foutloos worden uitgeleverd en dat is jouw taak. Daarbij hoort ook dat dit goed blijft gaan. Dus kunnen anticiperen in relatie tot de voorraad is een ‘must’. Ervaring met Exact (Globe) en Magento, gevoel voor Europese talen, teamspeler zijn en stress in goede banen kunnen leiden is een dikke pré. Service staat te allen tijde op 1, net als onze klanten.

Lees meer

Anfors en Imperial Wijnkoperij gaan samen verder

Posted door Ellen Stuiver op 26 dec. 2017 12:44:58

Al jaren werken we graag en intensief samen met Imperial Wijnkoperij, toonaangevend importeur van Oostenrijkse, Duitse en Hongaarse wijnen. Gezamenlijk vertegenwoordigen we een groot deel van de klassieke Europese wijngebieden, met een zelfde visie. Per 1 januari a.s. slaan we officieel de handen ineen en kunnen we onze klanten – als één organisatie – nog beter bedienen.

Lees meer

Wijnproeverij bij Vicini

Geplaatst in Op locatie door Gommaar Theeuwes op 14 nov. 2017 12:57:06

aangepaste levering

Op donderdag 30 november introduceert Vicini de nieuwe menukaart (met wild) én de nieuwe wijnkaart met een proeverij. Marcel en Gommaar van Anfors schenken de wijnen vanaf 17 uur. Grote kans dat een van onze leukste wijnmakers meedoet. Kom je langs om proeven?

Lees meer

23/9: Anfors op Lindenhoff Fine Food Farm

Geplaatst in Op locatie door Gommaar Theeuwes op 29 aug. 2017 21:17:00

Lindenhoff

Producenten, boeren, telers en ambachtslieden waar Lindenhoff mee werkt staan klaar om u te ontmoeten op 23 en zondag 24 september en u onder te dompelen in de weelde van authentieke smaak. Onbekende wijnen uit Italië, dat spreekt tot de verbeelding. Hans Bijvoets van Anfors gaat met je op reis door Italië en neemt alles behalve bekende wijnen mee. Hij reisde zelf naar Italië, leerde alles over kwaliteit, smaak en authenticiteit en levert inmiddels al ruim 15 jaar ‘wijnen met karakter’ aan de Nederlandse topgastronomie.

Lees meer

Niels-flits: La Vie en Rosé

Geplaatst in Verhalen door Gommaar Theeuwes op 24 jul. 2017 11:32:05

niels_flitsOnze francofiel Niels houdt van wielrennen, kookt de sterren van de hemel en weet alles van Franse wijnen. Hij neemt ons mee in de etappes van de Tour. Dit is zijn laatste Niels-flits...

Lees meer

Niels-flits: Op weg naar het zuiden van Frankrijk

Geplaatst in Verhalen door Gommaar Theeuwes op 21 jul. 2017 20:28:12

niels_flitsOnze francofiel Niels houdt van wielrennen, kookt de sterren van de hemel en weet alles van Franse wijnen. Hij neemt ons mee in de etappes van de Tour. Dit is zijn vierde Niels-flits...

Lees meer

Niels-flits: Via Sud-Ouest naar Bergerac en Pau

Geplaatst in Verhalen door Gommaar Theeuwes op 12 jul. 2017 12:30:20

niels_flitsOnze francofiel Niels houdt van wielrennen, kookt de sterren van de hemel en weet alles van Franse wijnen. Hij neemt ons mee in de etappes van de Tour. Dit is zijn derde Niels-flits...

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren