Artikelen 1 tot 10 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Wijnen proeven voor en mét elkaar

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 19 mrt. 2020 15:20:16

Met het online bestellen van onze wijnen steunt u het Nederlandse Rode Kruis en kunt u deelnemen aan een online wijnproeverij met Master of Wine Frank Smulders. Want in deze spannende tijden focussen we op elkaars welzijn terwijl we het hoofd boven water proberen te houden. Wij zijn een familiebedrijf en we werken met familiebedrijven: wij, onze producenten en klanten worden hard getroffen. We willen voor elkaar zorgen. Geruststellen. Hoop geven. En daarom introduceren we vanaf vandaag het volgende:

Lees meer

Verkoop jij binnenkort onze wijnen in Groot-Amsterdam?

Geplaatst door Sylvia Verboon on 16 feb. 2020 09:34:14

Ben jij die goede verkoper met wijnkennis die ons kan vertegenwoordigen in en om bruisend Amsterdam? We zijn op zoek naar een commercieel talent die de weg weet in de Amsterdamse horeca, de klant voorop stelt en hen - met gedegen advies en creativiteit - altijd tevreden houdt.

Lees meer

Onze Hans eervol onderscheiden met Diamond Award 2020

Geplaatst door Sylvia Verboon on 22 jan. 2020 15:41:26

Op zondag 12 januari 2020 mocht Hans Bijvoets, oprichter van Anfors Imperial, de Diamond Award 2020 in ontvangst nemen. Hij heeft deze eervolle onderscheiding verdiend omdat hij zich met Anfors Imperial op bijzondere wijze verdienstelijk maakt voor de Nederlandse gastronomie: "Bijvoets’ kracht ligt duidelijk in de persoonlijke selectie ter plaatse en het opbouwen van een sterke band met kleine (familie)bedrijven."

Lees meer

'Beste Fromager' kiest VDN als begeleidende wijn

Geplaatst door Sylvia Verboon on 22 okt. 2019 15:14:32

In de gastronomische competitie Proefschrift Restaurant Showcase won Laura Überschär van Restaurant Joann de felbegeerde titel ‘Beste Fromager van het Jaar’. Haar uitdaging was het serveren van vijf kazen met één bijpassende wijn. Dat is haar gelukt met VDN van Domäne Wachau, een Veltliner Doux Naturel. Zijn complexe, rijke, rijpe aroma’s en een fijne balans van zuur en zoet zorgde ervoor dat alle kazen en de wijn naar een hoger plan werden getrokken.

Lees meer

Ben jij onze nieuwe collega?

Geplaatst door Sylvia Verboon on 11 jun. 2019 14:09:42

Ben jij die aanpakker die ons kan ondersteunen in het financieel-administratieve hart van ons wijnbedrijf? Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een collega die zelfstandig van wanten weet, de weg in de administratieve wereld kent, zeer zorgvuldig werkt en goed kan meedenken. Het gaat om het online invoeren van administratieve gegevens en factuurverwerking, een altijd up-to-date debiteuren- en crediteurenadministratie, verwerken van declaraties en het controleren en ordenen van de boekingsstukken. Administratieve ervaring en kennis van Exact (Globe) zijn vereist. Teamspeler zijn en - zo goed als - stressloos presteren is een dikke pré.

Lees meer

Gault&Millau presenteert de Club van 17+ tijdens Taste of Amsterdam

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 22 mei 2019 15:06:50

Tijdens Taste of Amsterdam presenteert Gault&Millau Nederland drie dagen lang de 17+ Club. Dit is een groot aantal Amsterdamse chefs met meer dan 17 punten in de Gault&Millau-gids. Zij presenteren een of meer gerechten en wij serveren daar bijpassende wijnen bij. 

Lees meer

Besteed €75 of meer en krijg Bouillon! cadeau

Geplaatst door Sylvia Verboon on 22 mrt. 2019 15:16:56


Alle liefhebbers van heerlijk eten en drinken die voor €75,- of meer aan wijn bij ons kopen krijgen de laatste editie van bouillon! magazine ter waarde van €18,- cadeau, zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Vrijdag 15 maart is ons magazijn gesloten

Geplaatst door Sylvia Verboon on 11 mrt. 2019 12:01:42

aangepaste levering

Op vrijdag 15 maart tellen we onze voorraad, daarom verwerken we op die dag geen bestellingen. Bestellingen op vrijdag worden maandag 18 maart verwerkt en dinsdag uitgeleverd. Bestellingen die u donderdag 14 maart voor 11 uur instuurt, worden geleverd op vrijdag 15 maart, zaterdag 16 maart of maandag 18 maart. Wilt u duidelijk vermelden op welke dag u de bestelling wilt ontvangen?

Lees meer

Ons Proeflokaal vol Indonesische gerechten en Duitssprekende wijnen

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 12 feb. 2019 12:11:11


Op een doodgewone vrijdagavond in maart verandert ons Rotterdamse proeflokaal in een warme, exotische toko. Gastkoks Bart Eijken en Hans van de Meeberg tonen hun wonderbaarlijke Indonesische kookkunsten en serveren een uitgebreid diner met vijf gangen en veel hapjes. U geniet van een proeverij met Duitssprekende wijnen, die zeer mooi aansluiten bij de enorme rijkdom van de Indonesische keuken. U sluit af met koffie of thee, praat en lacht nog wat met het team van Anfors Imperial en de leuke mensen die u hebt ontmoet. We beloven u een heerlijke avond. En ondertussen weet u precies welke wijn bij welke smaak past en hoe mooi de authentieke recepten van Bart’s oma zijn vertaald naar de smaken van nu en hier.

Lees meer

Wijnen en kazen uit Süd-Tirol en andere vakantieoorden

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 5 feb. 2019 13:58:52

 

Het wintersportseizoen is in volle gang en hoe heerlijk zijn de bergen en alles wat zij ons bieden? Dat gevoel houden we graag zo lang mogelijk vast. Daarom organiseren we op zondag 10 maart a.s. een wijnproeverij met bergkazen in samenwerking met Booij kaasmakers. In ons proeflokaal op het roemruchte Katendrecht ontvangen wij u graag voor een heerlijke middag met niet alleen bergwijnen uit Süd-Tirol (of Alto Adige). We reizen stiekem ook af naar Jerez voor de ultieme wijn bij een prachtige blauwader kaas en nog een paar andere fijne vakantiebestemmingen.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren