Artikelen 1 tot 10 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Roy Pelgrim versterkt salesteam Anfors Imperial

Geplaatst door Sylvia Verboon on 2 jul. 2020 10:16:43

Op 1 augustus 2020 start Roy Pelgrim fulltime als wijnadviseur bij Anfors Imperial. Meer dan 30 jaar genoot hij met volle teugen van het werken in de horeca, waarvan de laatste twee jaar bij Tribeca** in Heeze. Hij is dan ook zeer succesvol: Pelgrim is een van de twaalf sommeliers in Nederland met het International Sommelier Certificate op zak, was twee keer beste sommelier in Nederland, werd SVH Wijnmeester in 2002 en vertegenwoordigde meerdere keren Nederland op het Wereldkampioenschap voor Sommeliers in Chili en Argentinië. Ook is hij in het bezit van de ‘Weinakademiker Award’; een jaarlijks terugkerende prijs voor de best geslaagde WSET Diploma student in de Benelux.

Lees meer

Onze opslag verhuist naar een andere loods

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 16 jun. 2020 13:38:42

Aanstaande vrijdag gaan we verhuizen met onze opslag. De wijnen gaan van de Gyroscoopweg naar de Latexweg. Heel belangrijk: wilt u uw wijnen nog voor het weekend ontvangen? Bestel dan uiterlijk donderdag 18 juni a.s. vóór 12 uur. Alle bestellingen die daarna binnenkomen, worden vanaf dinsdag geleverd.

Lees meer

Actie Rode Kruis verlengd tot 28 april a.s.

Geplaatst door Sylvia Verboon on 6 apr. 2020 10:45:05

Met het bestellen van onze wijnen steunt u het Nederlandse Rode Kruis. Op 20 maart jl. lanceerden wij deze actie met een online wijnproeverij van Master of Wine Frank Smulders. Wegens succes verlengd! De eerste €1.000 wordt overgemaakt. Wij blijven 10% van alle bestelde wijnen doneren voor hulp aan ouderen en kwetsbaren via het Rode Kruis. Vooralsnog tot 28 april a.s. Zo we houden we de moraal hoog voor zowel onze wijnproducenten, onszelf als de ouderen en kwetsbaren in de samenleving. Helpt u mee?

Lees meer

Wijnen proeven voor en mét elkaar

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 19 mrt. 2020 15:20:16

Met het online bestellen van onze wijnen steunt u het Nederlandse Rode Kruis en kunt u deelnemen aan een online wijnproeverij met Master of Wine Frank Smulders. Want in deze spannende tijden focussen we op elkaars welzijn terwijl we het hoofd boven water proberen te houden. Wij zijn een familiebedrijf en we werken met familiebedrijven: wij, onze producenten en klanten worden hard getroffen. We willen voor elkaar zorgen. Geruststellen. Hoop geven. En daarom introduceren we vanaf vandaag het volgende:

Lees meer

Verkoop jij binnenkort onze wijnen in Groot-Amsterdam?

Geplaatst door Sylvia Verboon on 16 feb. 2020 09:34:14

Ben jij die goede verkoper met wijnkennis die ons kan vertegenwoordigen in en om bruisend Amsterdam? We zijn op zoek naar een commercieel talent die de weg weet in de Amsterdamse horeca, de klant voorop stelt en hen - met gedegen advies en creativiteit - altijd tevreden houdt.

Lees meer

'Beste Fromager' kiest VDN als begeleidende wijn

Geplaatst door Sylvia Verboon on 22 okt. 2019 15:14:32

In de gastronomische competitie Proefschrift Restaurant Showcase won Laura Überschär van Restaurant Joann de felbegeerde titel ‘Beste Fromager van het Jaar’. Haar uitdaging was het serveren van vijf kazen met één bijpassende wijn. Dat is haar gelukt met VDN van Domäne Wachau, een Veltliner Doux Naturel. Zijn complexe, rijke, rijpe aroma’s en een fijne balans van zuur en zoet zorgde ervoor dat alle kazen en de wijn naar een hoger plan werden getrokken.

Lees meer

Ben jij onze nieuwe collega?

Geplaatst door Sylvia Verboon on 11 jun. 2019 14:09:42

Ben jij die aanpakker die ons kan ondersteunen in het financieel-administratieve hart van ons wijnbedrijf? Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een collega die zelfstandig van wanten weet, de weg in de administratieve wereld kent, zeer zorgvuldig werkt en goed kan meedenken. Het gaat om het online invoeren van administratieve gegevens en factuurverwerking, een altijd up-to-date debiteuren- en crediteurenadministratie, verwerken van declaraties en het controleren en ordenen van de boekingsstukken. Administratieve ervaring en kennis van Exact (Globe) zijn vereist. Teamspeler zijn en - zo goed als - stressloos presteren is een dikke pré.

Lees meer

Gault&Millau presenteert de Club van 17+ tijdens Taste of Amsterdam

Geplaatst in Op locatie door Sylvia Verboon on 22 mei 2019 15:06:50

Tijdens Taste of Amsterdam presenteert Gault&Millau Nederland drie dagen lang de 17+ Club. Dit is een groot aantal Amsterdamse chefs met meer dan 17 punten in de Gault&Millau-gids. Zij presenteren een of meer gerechten en wij serveren daar bijpassende wijnen bij. 

Lees meer

Besteed €75 of meer en krijg Bouillon! cadeau

Geplaatst door Sylvia Verboon on 22 mrt. 2019 15:16:56


Alle liefhebbers van heerlijk eten en drinken die voor €75,- of meer aan wijn bij ons kopen krijgen de laatste editie van bouillon! magazine ter waarde van €18,- cadeau, zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Vrijdag 15 maart is ons magazijn gesloten

Geplaatst door Sylvia Verboon on 11 mrt. 2019 12:01:42

aangepaste levering

Op vrijdag 15 maart tellen we onze voorraad, daarom verwerken we op die dag geen bestellingen. Bestellingen op vrijdag worden maandag 18 maart verwerkt en dinsdag uitgeleverd. Bestellingen die u donderdag 14 maart voor 11 uur instuurt, worden geleverd op vrijdag 15 maart, zaterdag 16 maart of maandag 18 maart. Wilt u duidelijk vermelden op welke dag u de bestelling wilt ontvangen?

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren