✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Restaurant Lastage
  2. Geldersekade 29
  3. 1011 EJ Amsterdam
  4. 020 737 8011
  5. info@restaurantlastage.nl
  6. www.restaurantlastage.nl

Restaurant Lastage

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo hebben Lastage en wijnimporteur Anfors Imperial wederom de handen ineen geslagen. Gasten van het restaurant – en ook van Lazuur - kunnen thuis genieten van de favoriete wijnen van Elise en Naduah. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan het restaurant.

Pinot Noir pakket van Lastage: “Ok, nebbiolo heeft een speciaal plekje bij ons. Maar stiekem is pinot noir toch wel de mooiste rode druif die er is. Lastig ding om te groeien, maar de combi van extreme complexiteit en finesse mét ordinair drinkplezier, dat maakt de druif zo bijzonder. Dit zijn zes compleet verschillende pinot noir typjes, als je ze alle zes geproefd hebt, dan snap je de druif echt én is je herfst een stuk aangenamer geworden. Dit wil je vanavond drinken!”

Bij Lastage gaan eenvoud en traditie hand in hand met vernieuwing

De klassiek Frans geschoolde chef met Noordhollandse no-nonsense mentaliteit zwaait samen met zijn vriendin Elise Moeskops de scepter in dit intieme restaurant in een bruisende Amsterdamse buurt. Hun welverdiende Michelin-ster (sinds 2011 in bezit) betekent niets meer dan topservice en gastronomische kwaliteit. Ze houden bij Lastage niet van duur. Of stijf. Wel houden ze sinds jaar en dag een beetje van Anfors. En afgelopen zomer openden ze - samen met chef Sherif - het gezellige en culinaire Lazuur in Amsterdam Noord.

Wijnen van Restaurant Lastage

  • Pinot Noir pakket van Lastage
    € 148,70