✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Restaurant Codium
 2. Vlasmarkt 6
 3. 4461 CW Goes
 4. 0113 853 535
 5. info@restaurantcodium.nl
 6. www.restaurantcodium.nl

Restaurant Codium

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo sloegen Codium en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen. Jean Luc Etienne en Wouter Kik hebben twee pakketten met hun favoriete wijnen samengesteld zodat hun gasten thuis kunnen genieten van de wijnen van Codium.  Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan het restaurant. Jean Luc: “We bieden een nieuwe manier om onze liefde voor wijn en mensen te laten ervaren in uw huis. In het kader ‘van elkaar helpen’ hebben Wouter en ik twee unieke wijnboxen voor u samengesteld, om uw eigen ‘Codium wijnmoment’ thuis te beleven."

Sommelier Selectie 'wit' - zes bijzondere witte wijnen voor culinaire momenten
Sommelier Selectie 'rood' - zes bijzondere rode wijnen voor culinaire momenten

Over Codium

Restaurant Codium is te vinden in het hart van Goes, op de Vlasmarkt. Chef Wouter Kik en maître-sommelier Jean Luc Etienne creëerden vorig jaar een plek met een informele en bruisende sfeer waar mensen sublieme kwaliteit en service ervaren in een warm interieur. De meest essentiële smaken en geuren van Zeeland met internationale invloeden zijn te vinden in dit gloednieuwe restaurant. Denk bijvoorbeeld aan makreel met ras el hanout of kleurrijke gerechten met eetbare bloemen. De zintuigen worden verrast door mooie overgangen in het menu, frisse lichte gerechten gecombineerd met veel diepgang. De naam Codium, een zeewier, staat symbool voor de lokale en verse ingrediënten waar Wouter en zijn brigade mee werken. 


Wouter Kik kookt met Zeeuwse roots

Geboren in Bruinisse op een boerderij, nu gesetteld in Goes. “Ik heb hier mijn plek gevonden. Ik raak geïnspireerd door de vele Zeeuwse geuren en smaken. Die combineer ik met smaken uit andere landen, om zo tot de mooiste gerechten te komen met veel kleur en diepgang. Ik heb altijd geweten dat ik een restaurant zou openen in Zeeland, maar dan wel in een stad als Goes. Codium symboliseert voor mij de mooie keuken uit Zeeland, maar vanwege het bruisende karakter, zou het ook zo in Londen kunnen staan.” 


Jean Luc Etienne is de maître-sommelier

Het creatieve brein achter de mooie wijn-spijscombinaties is Jean Luc. Niet alleen wijn, maar ook Zeeland veroverde zijn hart. Jean Luc ruilde Den Haag in voor Zeeland om samen met Wouter hun eigen restaurant te openen. “Met kennis, ervaring, creativiteit en passie combineer ik mooie wijnen bij de gerechten. Authenticiteit, respect voor de natuur en prijs-kwaliteit zijn belangrijke voorwaarden bij het selecteren van de wijnen. Veel wijnen wisselen met de seizoenen mee. Sommige wijnen uit onze selectie beschouw ik als de beste ter wereld.”

Wijnen van Restaurant Codium

 • Sommelier Selectie 'Rood' - Restaurant Codium
  € 152,15
 • Sommelier Selectie 'Wit' - Restaurant Codium
  € 152,50