Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

teamfoto

 

WAAROM ANFORS IMPERIAL?

✔     Directe wijnimport sinds 2002
✔     Persoonlijke selectie, direct van de producent
✔     Vervoerd en bewaard onder de juiste condities
✔     Ruime keuze uit meer dan 750 unieke wijnen
✔     Betrouwbare, persoonlijke service
✔     Snelle en flexibele levering
✔     Wijnkennis en expertise, tot uw beschikking
✔    

KVNW Register Wijnhandelaar


TOELICHTING

Directe wijnimport sinds 2002.                

Sinds de start levert Anfors Imperial aan de betere horeca in heel Nederland, en sinds 2014 is ons assortiment ook beschikbaar voor particulieren. Lees hier hoe het begon. 

Persoonlijke selectie, direct van de producent.         

Alle wijnen op deze site zijn gemaakt door producenten die wij persoonlijk hebben leren kennen, alle wijngaarden en -kelders zijn door ons bezocht, en elke wijn heeft een strenge selectie ondergaan. Niet op modegrillen of marketingwaarde, maar uitsluitend op smaak, kwaliteit en prijs. Ons portfolio omvat meer dan 100 producenten, waarvan sommigen al vanaf het begin door ons gerepresenteerd worden.  

Vervoerd en bewaard onder de juiste condities. 

Het vervoer en de opslag van wijn verdient extra aandacht. De temperatuur mag niet te hoog of laag zijn, want dit zou de wijn negatief kunnen beïnvloeden. Onze logistieke partners zijn gespecialiseerd in wijnvervoer en -opslag; zowel de transport in het buitenland als de bezorgdienst in Nederland worden met veel zorg uitgevoerd.

Ruime keuze uit meer dan 750 unieke wijnen.      

Met meer dan 750 wijnen uit de klassiek Europese wijngebieden heeft u een ruim aanbod om uit te kiezen. Met de zoekbalk bovenaan deze pagina vindt u uw favoriete regio, wijn of druif, of bekijk de landkaarten om te zien welke producenten er te vinden zijn in een bepaalde regio. Voor het complete aanbod aan wijnen, bekijk hier het overzicht.

Betrouwbare, persoonlijke service.

Mist u bij online aankopen het persoonlijke contact? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op en we geven u persoonlijk wijnadvies, geheel op maat. Ook voor vragen over bestellen of leveren kunt u altijd bij ons terecht. 

Snelle en flexibele levering.

Gratis bezorging is mogelijk bij een besteding vanaf € 57,50. Als u op werkdagen voor 11.00 uur 's ochtends bestelt, dan kan de bestelling al de volgende dag geleverd worden. In het afrekenscherm kunt u kiezen voor het bezorgmoment dat u het beste uitkomt. Levering is ook mogelijk in de avonden of op zaterdag, tegen een kleine vergoeding. Lees hier meer over bestellen en leveren

Wijnkennis en expertise, tot uw beschikking.

Bij Anfors Imperial verkopen we flessen met karakter. Omdat we de wijnmakers persoonlijk kennen, verzamelen we unieke verhalen en relevante wijnkennis. Onze wens is om dit met u te delen. Wilt u meer weten over een bepaalde wijn, heeft u behoefte aan persoonlijk wijnadvies of een wijn-spijsadvies? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Ook op onze site is veel informatie te vinden. Op de pagina van elke wijn staat een gedetailleerde factsheet, en elke producent heeft een eigen pagina met uitgebreide informatie. Op onze nieuwspagina vindt u niet alleen het laatste nieuws, maar ook blogs over de wijnmakers en wijn-spijsadviezen van ons en van toonaangevende sommeliers. 

KVNW Register Wijnhandelaar.

Anfors Imperial is erkend KVNW Register Wijnhandelaar. Dit onderscheidende keurmerk geeft aan dat Anfors-Imperial zich inzet voor kwaliteit, professionaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). De voorwaarden waaraan een lid moet voldoen om het recht te verkrijgen de titel “KVNW Register Wijnhandelaar” te mogen voeren betreffen:

 1. Arbeidsomstandigheden, gezondheid en veiligheid
 2. Werkgelegenheid en verhouding tussen werkgever en werknemer
 3. Opleiding, onderwijs en ontwikkeling personeel
 4. Bescherming gezondheid en veiligheid klanten en consumenten
 5. Inkoopvoorwaarden
 6. Naleving en klachtenafhandeling
 7. Transparantie en eerlijke communicatie
 8. Privacy klant en consument
 9. Milieu, afvalverwerking, energie en water
 10. Transport en logistiek
 11. Administratieve bedrijfsvoering en verantwoording afleggen
 12. Stakeholders en ketenbeheer


Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties