Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

Wijnkaarten
Klik op het land van interesse, en u ziet de desbetreffende kaart. Als u op een specifiek gebied van de kaart klikt dan krijgt u het onderliggende wijngebied te zien. Op belangrijke wijnregio’s kan verder ingezoomd worden, tot het niveau waar hoogteverschillen, grensgebieden en zelfs de kleinste dorpen zichtbaar zijn. Deze kaarten zijn te gebruiken als naslagwerk, of om meer geografische informatie te vinden over uw favoriete wijnen. De komende maanden worden deze kaarten aangevuld met onze eigen expertise over deze wijngebieden, zodat u hier nog meer relevante informatie kunt vinden. 

Jancis Robinson en Hugh Johnson
De kaarten in onze wijnatlas zijn gemaakt door Jancis Robinson en Hugh Johnson, twee gerenommeerde wijnexperts uit Engeland. Jancis Robinson is wijncriticus, journalist, auteur en heeft meerdere toonaangevende boeken op haar naam staan. Ze schrijft columns over wijn in de New York Times en geeft zelfs wijnadvies aan koningin Elisabeth. Hugh Johnson, wijnexpert en auteur, staat bekend als ’s wereld bestverkochte wijnschrijver. Hugh en Jancis schreven samen het boek ‘The World Atlas of Wine’, dat wereldwijd bekend staat als dé wijnatlas. De Italiaanse en Spaanse kaarten uit dit boek zijn beschikbaar gesteld voor Anfors, en we zijn er trots op dat we u deze waardevolle informatie aan kunnen bieden op onze site.

 


Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties