✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. De Treeswijkhoeve
 2. Valkenswaardseweg 14
 3. 5582 VB Waalre
 4. +31 40 221 5593
 5. info@treeswijkhoeve.nl
 6. www.treesvoorthuis.nl

Treeswijkhoeve

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo sloegen de Treeswijkhoeve en Anfors Imperial wederom de handen ineen. Gasten van het restaurant kunnen thuis genieten van de wijnen van de Treeswijkhoeve. "Zoals u van ons gewend bent, als gast van de Treeswijkhoeve, willen we u natuurlijk ook thuis blijven verwennen. Dit kan natuurlijk al met het fantastisch assortiment van Trees voor Thuis maar we willen dat u ook op vineuze wijze blijft genieten op hoogstaand niveau, alsof u gewoon bij ons te gast bent. Onze Maître-Sommelier, SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, heeft een tweetal pakketten voor u samengesteld in samenwerking met onze goede vrienden van Anfors Imperial, waarmee we al jaren een hechte samenwerking hebben en waarschijnlijk bent u de wijnen al eens tegengekomen in ons wijnarrangement of per glas. Het zijn stuk voor stuk bijzondere wijnen, welk pakket u ook kiest, met als doel u te laten genieten van de puurheid, oprechtheid en eerlijkheid van deze wijnen.”


Rondreis door Europa – twaalf wijnen (zes wijnen, twee flessen van elk) voor elke dag maar zeker geen alledaagse wijnen

Winter Wonder Wines – zes wijnen (drie wijnen, twee flessen van elk) waarbij perfectie hoog in het vaandel staat


Een diepe buiging

Als we alle awards, punten en sterren uit de culinaire ranglijsten van Dick Middelweerd optellen, maken we een diepe buiging voor deze gepassioneerde chef. Hij staat al meer dan dertig jaar samen met zijn vrouw Anne Laura aan het roer van de Trees­wijkhoeve in Waalre. Ook de vakkennis van Maître Sommelier Remon van de Kerkhof is indrukwekkend, in 2018 werd hij dan ook verkozen tot sommelier van het jaar door Gault Millau, hij is SVH Wijnmeester en Meestergastheer.


Gastvrijheid boven alles

Bij de Treeswijkhoeve hoor je niet snel: dat kan niet. Dat is voor hen de basis van gastvrijheid. Het team van de Treeswijkhoeve wil dat mensen zich thuis voelen en zichzelf zijn. Dat is het streven, de passie. Trots zijn ze als ze u mogen ontvangen om nieuwe creaties te proeven. Elke keer weer. Genieten als alles lekker loopt, iedereen zit dan op dezelfde golf. Het klikt, het swingt. Op die dagen is de bezieling voelbaar.

Wijnen van Treeswijkhoeve

 • Trees voor Thuis, 'Winter Wonder Wines'
  € 150,90
 • Trees voor Thuis, 'Rondreis door Europa'
  € 177,10