Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Sir James
  2. Omdraai 9
  3. 7001 BL Doetinchem
  4. 0314 745 094
  5. info@sir-james.nl
  6. www.sir-james.nl

Barbistro Sir James

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo sloegen Sir James en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen. Gasten van de barbistro kunnen thuis genieten van de favoriete wijnen van Sabine Hoogenkamp en haar team. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan Sir James. 


Een heerlijke selectie voor elk moment

Sabine: “Van onze wijnkaart hebben wij onze favorieten gekozen. Zes wijnen, van elk twee flessen, die heel goed passen bij dit seizoen. Mooi voorjaarsweer, lekker zonnetje en iedereen thuis. Van de heerlijke prosecco Belstar – leuk voor moederdag - naar de fris fruitige pinot grigio Lumo, via de heerlijke verdejo Carrasviñas Barrica met een heel klein beetje hout – die trouwens heerlijk is bij asperges - naar de lekkerste rosé uit Aix-en-Provence, je kent ‘m wel: Barbebelle. Dan door naar Montepulciano voor zomers rood met Terrana met tot slot de verrukkelijke Barbera d’Asti ‘5Vignes’ voor een bijzonder moment. Stuk voor stuk wijnen die passen bij de borrel of bij een mooi gerecht, waar we keer op keer iedereen een plezier mee doen. Met deze wijnbox haal je niet alleen heerlijke wijnen in huis, je helpt er ons ook een klein beetje mee."


De favoriete wijnen van Sir James - 6 wijnen, van elk 2 flessen

 

Over Sir James

Sir James is een bar, club en restaurant in het centrum van Doetinchem waar elegantie, eenvoud en eigenzinnigheid de boventoon voeren. De barbistro is onderdeel van een 1100 m2 ruime department store waarbinnen fashion, food en concepts samenkomen. De open verbinding met Sir James menswear, Mooi ben jij! concepts en de verscholen binnentuin zorgt voor een unieke totaalbeleving met een grootstedelijk karakter. Sir James is (normaal) geopend voor koffie, lunch, borrel, diner en (private) party's en werkt uitsluitend met bewust gekozen ingrediënten, producten en leveranciers. And above all: we love great service and we love to meet!

Wijnen van Barbistro Sir James

  • De favoriete wijnen van Sir James
    € 142,90


Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties