✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Restaurant Post
  2. Johan de Wittstraat 128
  3. 3311 KJ Dordrecht
  4. 078 647 5648
  5. info@restaurantpost.nl
  6. www.restaurantpost.nl

Restaurant Post

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo hebben Post en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineengeslagen. Gasten van het restaurant kunnen thuis genieten van de favoriete wijnen van het team van Alex Verburg en Edwin Roestenberg. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan het restaurant.


Haal nog meer Post in huis en bestel onze lekkerste wijnen voor thuis!
Edwin: "Hoe leuk is dit? Jullie bestellen onze favoriete wijnen, wijnleverancier Anfors Imperial regelt alles en deelt de marge met ons. Hoe gaaf! Met veel liefde selecteerden wij de lekkerste wijnen van onze wijnkaart speciaal voor bij jou thuis. Voor elk wat wils, maar in ieder geval goed passend bij dit seizoen. Een heerlijke bubbel, een Verdejo, een mooie Rosé uit de Provence voor de warme dagen en een prachtige Rioja voor de koele avonden. Eigenlijk is dit pakket een selectie van de favoriete wijnen van ons team. Zo is Michelle dol op de Cava, Ruby gaat voor de Rueda, Maikel is gek van Sangiovese en Barbara kan je wakker maken voor de Moscato. Zo haal je Post naar je eigen huis en wij genieten mee!"

Favoriete wijnen van Post - 8 wijnen, 12 flessen met mousserend, wit, rosé, rood en zoet


Een restaurant, een gastrobar en een patisserie

Dat is Post in Dordrecht. Eigenlijk de 'place to be' van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Edwin Roestenberg en Alex Verburg zijn twee Dordtse ondernemers en bovenal koks in hart en nieren met één grote gezamenlijke passie: lekker eten en drinken.Edwin is eigenaar van visrestaurant 'de Stroper' en Alex heeft restaurant Oliva en Gusto in Rotterdam.Post is hun grote gezamenlijke avontuur waarin alles wat zij zelf zo mooi en lekker vinden samenkomt. Zo komen ze graag in Barcelona, waar ze aanschuiven aan de tapasbar, genieten van een heerlijke pasta in Rome of van een pizza in Napels. En wat te denken van een bouillabaisse in Marseille en dan met een heerlijk glas wijn luisteren naar een optreden in de Jazz club. In Post herken je al deze sferen.

Wijnen van Restaurant Post

  • Favoriete wijnen van Restaurant Post
    € 138,45