✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Restaurant De Kas
  2. Kamerlingh Onneslaan 3
  3. 1097 DE Amsterdam
  4. 020 462 4562
  5. info@restaurantdekas.nl
  6. www.restaurantdekas.com

Restaurant De Kas

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo sloegen De Kas en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen. Gasten van het Amsterdamse restaurant kunnen thuis genieten van de heerlijke wijnen van Rosa Morel en Jérôme Vollebergh. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan De Kas.


Twee mooie selecties

Jérôme: “Rosa en ik hebben een wijndoos samengesteld. Gebaseerd op biologische wijnbouw, onze favorieten en wijn die het best past bij onze groenten van het land in de Beemster. Wil je iets exclusiefs, heb je iets te vieren of zoek je iets bijzonders? Dan is de ‘Lekker sjiek’ de allerbeste keuze. Wijnen die je normaal enkel aan tafel in je favoriete restaurant kunt drinken. Pareltjes die je normaal niet zomaar in huis kunt halen en al helemaal niet voor deze prijs. Dit is wat de liefhebber wil. Trek open, doe cadeau of bewaar ze gerust nog jaren. Geniet van de wijnen, wij genieten van het steuntje in de rug."


‘Lekker sjiek’ met De Kas – 6 wijnen voor liefhebbers, van elk 1 fles


In de ochtend geoogst, in de middag op het bord

Dat doet De Kas al sinds 2001, van plant tot bord. Het zit in het DNA. De inspiratie en extreme versheid van ingrediënten uit de tuin kent geen prijs. Zaaien, oogsten, schoffelen, bewateren. Ze doen het graag. De geuren en kleuren geven het begin aan van een nieuw seizoen; de eerste tomaat, de eerste aubergine. De zoete lucht van een kas vol met aardbeien en bossen verveine in bloei. Dat is wat hun tuin ons brengt. Zonder tuin zou De Kas niet bestaan.

© foto's Rinze Vegelien

Wijnen van Restaurant De Kas

  • 'Lekker sjiek' met De Kas
    € 190,36