✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Parc Broekhuizen
  2. Broekhuizerlaan 2
  3. 3956 NS Leersum
  4. 0343 745 858
  5. info@parcbroekhuizen.nl
  6. www.parcbroekhuizen.nl

BoutiqueHotel Parc Broekhuizen

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo sloegen Parc Broekhuizen en Anfors Imperial de handen ineen. Gasten van het hotel kunnen thuis genieten van de wijnen van Restaurant Voltaire. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af. Chefs Robert Poel en Thomas Diepersloot: "Nu we ‘nog langer’ meer thuis zijn moeten we elkaar helpen de tijd zo goed mogelijk door te komen. Anfors Imperial en Restaurant Voltaire helpen elkaar om de klap op de omzet enigszins te verzachten. Maar dan wel op de beste manier die er is: genieten van prachtige wijnen. In dit door sommelier Yvo Kwak samengestelde pakket vind je zijn (guilty) pleasures die ook op zijn wijnkaart in Restaurant Voltaire een bijzondere plek hebben. Onderstaande sommelier-selectie heeft met zes prachtige wijnen, stuk voor stuk pareltjes waarmee je jezelf optimaal verwent. Bij voorkeur bij mooie gerechten op je eigen menu. Op afstand genieten wij mee, dank!"


Sommelier-selectie 'wijnspijs' - zes prachtige wijnen, stuk voor stuk gastronomische pareltjes


Een fantastische locatie

BoutiqueHotel Parc Broekhuizen - met Restaurant Voltaire - is in alle opzichten een unieke locatie: van de rijke geschiedenis, indrukwekkende restauratie, prachtige inrichting. Een passievol team doet er alles aan het verblijf onvergetelijk te maken! Vanaf het moment dat u Leersum inrijdt en in de verte Parc Broekhuizen ziet opduiken gebeurt er iets onbeschrijfelijks: u komt steeds dichterbij, u ervaart de indrukwekkende oprijlaan en u rijdt vervolgens het eeuwenoude terrein op.


Sinds 2018 een Michelinster

In het historische gebouw op het landgoed biedt Voltaire een cocktail van modern design en verwijzingen naar lang vervlogen tijden. Robert Poel en Thomas Diepersloot zijn chefs van dienst. De sommelier is Yvo Kwak met een eigen stijl en smaak, en geeft daarom meerwaarde: hij zorgt voor hoogstaande wijn-spijscombinaties die het smaakpalet verwennen en verrassen. De wijnkaart is uitstekend en bevat ook een uitgebreide selectie aan biodynamische wijnen en een aantal goed gekozen vins nature. Voltaire is trots op de Michelin-ster die behaald werd in 2018!

Wijnen van BoutiqueHotel Parc Broekhuizen

  • Favoriete wijn-spijswijnen van Parc Broekhuizen
    € 154,60