✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Wijnbar Het Eigendom
 2. Witte de Withstraat 45B
 3. 3112 BM Rotterdam
 4. 010 413 7962
 5. info@heteigendom.nl
 6. www.heteigendom.nl

Wijnbar het Eigendom

In deze periode is het fijn wanneer je elkaar kan helpen. Zo hebben Wijnbar het Eigendom en Anfors Imperial de handen ineen geslagen. Gasten van de wijnbar kunnen thuis genieten van de favoriete wijnen van Het Eigendom. Esther en Pieter den Haan stelden twee mooie pakketten samen en van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan Het Eigendom. Pieter: "Esther en ik hebben een zorgvuldige selectie voor u gemaakt waardoor we toch een beetje onze sfeer bij u thuis kunnen brengen. Wij hopen dat jullie ervan genieten en hopelijk snel ook weer bij ons, tot die tijd bij u thuis."

Het Eigendom borrelpakket - 12 flessen - 3 x 3 wit en 1 x 3 rood

Voor de ideale vrijdagmiddagborrel hebben we een aantal heerlijke frisse fruitige wijnen geselecteerd, die je eigenlijk gewoon iedere dag wel open kan trekken voor een lekker glaasje.


Topselectie van Het Eigendom - 6 flessen - 3 x 2 wijnen

Voor de echte wijnliefhebber hebben we drie toppers van onze wijnkaart geselecteerd. Stuk voor stuk fantastische wijnen die op speciale momenten gedronken kunnen worden of gewoon omdat je zin hebt in een geweldig glas.


Over Het Eigendom

In het hart van de Witte de Withstraat, dé meest bruisende straat van Rotterdam, ligt wijnbar Het Eigendom. Met hoge ramen, sfeervolle interieur en ruime bar, is de zaak een echte eyecatcher in de straat en een begrip in de stad. Het Eigendom is een druk bezochte hotspot waar zakenmensen, collega’s, geliefden en vriendengroepen samenkomen voor een goed glas wijn en heerlijke borrelhapjes, uitgebreide lunch, een petit diner of een gezellige avond uit. De wijnkaart is zeer uitgebreid; met 135 wijnen op de kaart - waarvan er 35 per glas te bestellen zijn - worden de smaakpapillen op scherp gezet. Daarnaast kunnen er, zowel ‘s middags als ’s avonds, ook gerechten besteld worden van het petit diner menu. Met daarop meer dan twintig verschillende kleine gerechten, passend bij de wijn. Voor eigenaren Esther en Pieter den Haan-Mellegers is deze zaak een droom die uitkomt. Samen met sommelier Casper van Welzen, chefkok Etiënne Kool en het hele team willen laten zij Het Eigendom bloeien, met Rotterdamse mentaliteit en enthousiasme.

Wijnen van Wijnbar het Eigendom

 • Het Eigendom - Borrelpakket
  € 144,15
 • Wijnbar het Eigendom - Topselectie
  € 280,50