✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Restaurant Fitzgerald
 2. Gelderseplein 49
 3. 3011 WZ Rotterdam
 4. +31 10 268 7010
 5. info@restaurantfitzgerald.com
 6. www.restaurantfitzgerald.com

Fitzgerald

Fitzgerald voor thuis, ook met "onze” wijnen van Anfors Imperial.


Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo hebben Fitzgerald en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen geslagen. Met Anfors Imperial heeft Danny Gonzalez al lang een bijzondere band. Eerst met de focus op Italië, maar al jaren ook met topwijnen uit bijvoorbeeld Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. Omdat we jullie nu niet kunnen begroeten bij Fitzgerald willen we jullie wel de mogelijkheid bieden ook thuis heerlijk te genieten van een aantal van onze favoriete wijnen. Danny heeft twee pakketten van ieder zes wijnen zorgvuldig voor zijn gasten samengesteld. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan het restaurant. Kies uit een van de 2 boxen die Danny heeft samengesteld. De afhandeling, betaling en levering van je bestelling wordt afgehandeld door Anfors Imperial.


In de Favorieten box van Fitzgerald proef je bijvoorbeeld een geweldig lekkere Blanc de Blancs Grand Cru Champagne van Vergnon uit Le Mesnil-sur-Oger, en een fraaie Chianti Classico 2016 van Castell in Villa. - 6 wijnen - 3 wit en 3 rood

Heb je behoefte aan een aantal absolute topwijnen, maar wil je geen 6 kisten bestellen kies dan voor onze Prestige box met absolute topwijnen van Fitzgerald. Zes toppers, waaronder de Rioja Gran Reserva 2010 van La Rioja Alta; een klassieker én super lekker. En om bij weg te dromen de Amarone ’Stropa’ 2011 van Monte dall Ora. Geweldige Amarone van Corvina waar je een avond lang van kunt genieten, steeds weer een slokje.. - 6 wijnen - 3 wit en 3 rood


Danny: "Onze gasten bijzondere wijnen kunnen bieden speelt een hoofdrol in ons restaurant, en onze selectie bestaat inmiddels uit ruim 2000 verschillende wijnen. Onze leveranciers zijn ons dierbaar. Nu meer dan ooit, omdat wij gesloten zijn, onze leveranciers dat ook voelen én we elkaar een beetje kunnen helpen.Hoe leuk is het dan dat u de gelegenheid heeft een twaalftal van 'onze' wijnen van Anfors te bestellen voor thuis? Gastronomische wijnen, met klasse, wijnen die wij met zorg hebben gekozen en waar wij blij van worden. Om nu te drinken of om nog een paar jaar te bewaren. We hebben twee dozen met zes wijnen samengesteld, maar u kunt ook meer flessen van uw favoriete wijn kiezen. Als het er in totaal maar minimaal zes zijn. Heerlijk om thuis van te genieten als wij (nog) even gesloten zijn. Hopelijk tot snel!”


Over Fitzgerald

Fitzgerald is een modern, internationaal restaurant in het centrum van Rotterdam en bestaat precies vijf jaar. De droom van chefkok Remco Kuijpers en oprichter Danny Gonzalez was een culinaire bestemming met veel aandacht voor wijn. Remco kookt met veel passie gerechten met topingrediënten en soms ook met op papier meer bescheiden producten. Maar altijd resulterend in spannende en smaakvolle gerechten met veel aandacht voor groenten en fruit. Het restaurant had een vliegende start en werd in 2017 bekroond met een Michelinster. Ook andere culinaire gidsen zijn erg enthousiast. Zo schreef Gault&Millau in haar huidige gids: "In dit geweldige restaurant is het pairen van wijn en spijs tot kunst verheven".  

Wijnen van Fitzgerald

 • Favorieten box van Fitzgerald
  € 144,00
 • Prestige box met 6 absolute topwijnen van Fitzgerald
  € 316,66