✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Restaurant Den Burgh
 2. Rijnlanderweg 878
 3. 2132 ML Hoofddorp
 4. 023 888 5666
 5. www.denburgh.nl

Restaurant Den Burgh

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo sloegen Den Burgh en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen. Gasten van het restaurant kunnen thuis genieten van de heerlijke wijnen van Jurriaan Temme en zijn team. Jurriaan: "Onze wijnleverancier Anfors Imperial weet je altijd te verrassen met originele ideeën. Zo ook in deze heftige periode! Hoe leuk is het om een deel van het uitgebreide wijn assortiment van Restaurant Den Burgh thuis in je eigen omgeving te ervaren. Anfors Imperial deelt de marge met Restaurant Den Burgh en zo ontstaat een prachtig voorbeeld van elkaar helpen in moeilijke tijden! Wij hebben twee pakketten met zorg voor u samengesteld:


Zomerse sferen is er een voor op het terras met mooi weer. We gaan van Penedes, iets ten westen van Barcelona richting het noorden naar de Rioja en van Aix en Provence in Zuid-Frankrijk naar de heerlijke wijngaarden ten noorden van het Gardameer. Stuk voor stuk heerlijke terraswijnen!


Het neusje van de zalm, stuk voor stuk spatzuivere wijnen die allemaal een plekje op de wijnkaart hebben of hebben gehad.”


Over Restaurant Den Burgh

Achter het nostalgische uiterlijk van de monumentale boerderij in Hoofddorp treft u een stijlvol restaurant met internationale allure. De open keuken versterkt die beleving. Hier wordt klassiek en verfijnd gekookt met mooie, en veelal eerlijke streekproducten. Het weids opgezette terras biedt een prachtig vrij uitzicht op de Geniedijk, onderdeel van de Stelling van Amsterdam (UNESCO Werelderfgoed). Dit is een plek om los te komen van de dagelijkse hectiek om inspiratie op te doen en samen tot de beste ideeën te komen. In deze bijzondere ambiance voelt u zich direct thuis met een perfecte verzorging tijdens een culinaire lunch of diner. Daarnaast beschikt Restaurant Den Burgh over diverse karakteristieke ruimtes die geschikt zijn voor een vergadering, private dining of een feest. Ook als huwelijkslocatie is de ambiance heel bijzonder. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig om uw bezoek tot een succes te maken.

Wijnen van Restaurant Den Burgh

 • Zomerse sferen met Den Burgh
  € 132,60
 • Het neusje van de zalm van Den Burgh
  € 177,00