✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Bistrobar Bankoh
  2. Kaapstander 286
  3. 6541 EX Nijmegen
  4. 024 737 0040
  5. info@bistrobarbakoh.nl
  6. www.bistrobarbankoh.nl

Bistrobar Bankoh

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo hebben Bistrobar Bankoh en wijnimporteur Anfors Imperial wederom de handen ineen geslagen. Met sommelier Leroy Hartjes stelden ze een heerlijk pakket samen. "Op dit moment jammer genoeg even geen Bankoh creaties op je bord...Maar onze Bankoh wijnen kun je natuurlijk wel thuis inschenken! We hebben speciaal voor jou als wijn- en Bankohliefhebber een wijnbox samengesteld en deze gevuld met een selectie van de lekkerste wijnen op onze kaart:"


De favoriete wijnen van het team - 6 x 2 wijnen met een perfecte balans - mousserend, wit en rood


Bankoh Nights

Leroy: "We laten je met onze wijnen dromen over toekomstige Bankoh nights, maar hopen vooral dat je niet vergeet te genieten van het hier en nu, want dat is minstens zo belangrijk. Wanneer je echt ultiem wilt genieten van de wijnen in het pakket, dan combineer je deze natuurlijk met onze fameuze take away rijsttafel of met de lekkerste voorgerechtjes uit de startersbox. Bedankt voor je steun in deze gekke tijden. Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen, maar voor nu... Enjoy the good old Bankoh nights at home!"


Samenwerking met Ron Blaauw

Voor Bistrobar Bankoh begon de reis in oktober 2018. De zoektocht naar het middelpunt van smaak. Aziatische geuren en pittige bites, in een voor Nijmegen inmiddels vertrouwde Bistrobar-jas. Bankoh is het eerste broertje van Bistrobar Berlin dat in januari 2016 opende in Nijmegen. Net als in Berlin verbond sterrenchef Ron Blaauw zijn naam als huisadviseur aan Bistrobar Bankoh. Chef Agus Hermawan (Gastrobar Indonesia) kookte lekker mee aan de menukaart waarmee voor velen een culinaire reis door Azië begon. Aan de Handelskade in Nijmegen staat alles in het teken van avontuur, open minded en out-of-the-box. 


Wijn en Aziatische spijs
Bankoh daagt uit. Om niet alleen naar smaak in de keuken te zoeken. Ontdek de wereld van wijn & Bankoh-spijs. Wijn en Aziatische spijs; een pittige taak. Verse, uitgesproken kruidigheid, gepeperde en exotische componenten zorgen voor een uitdaging voor ieder sommelier. En, een Aziatische tafel staat áltijd vol. Met allerlei gerechten, ieder eigen, en anders van textuur en smaak. Daar passen ze bij Bankoh de wijnkeuzes op aan. Met brede Europese spijswijnen betreden ze de Aziatische keuken. In plaats van te kijken naar druivensoort, kleur of prijs, zoekt Bankoh wijnen uit die passen bij de eigenschappen van de gerechten op de kaart.

Wijnen van Bistrobar Bankoh

  • Favoriete wijnen van Bankoh
    € 168,70