✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Restaurant 6&24
  2. Nobelstraat 13
  3. 2513 BC Den Haag
  4. 070-2196848
  5. info@restaurant6en24.nl
  6. www.restaurant6en24.nl

Restaurant 6&24

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo sloegen Restaurant 6&24 en Anfors Imperial de handen ineen. Gasten van het restaurant kunnen thuis genieten van de wijnen van 6&24. Saskia de Kuijer heeft met zorg zes persoonlijke favorieten gekozen. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan het Haagse restaurant. Saskia: “Ik heb dit pakket zorgvuldig samengesteld met 6&24 favorieten. Wijnen waar ik graag mee werk, die goed bij Rik zijn keuken passen, maar stiekem ook mijn persoonlijke favoriet zijn. De wijnen combineren dan ook uitstekend met onze nieuwe Kings Box met kreeft en lamsproducten. Maar ook gewoon heerlijk in de zon op het terras thuis, én ze hebben ook bewaarpotentie. Van elke wijn krijgt u er twee, tenzij anders vermeld. Met wit gaan we van een grüner veltliner van de Koning van de Wachau via een spannende wijn uit het Sherry gebied naar mijn persoonlijke favoriet ‘Friulano ‘Toc Bas’ uit het Italiaanse Friuli (een fles). In rood: een van de toppers uit de Piemonte en een spannend, verrassend glas van Johanneshof ‘Alter Rebstock’ uit Oostenrijk. Uiteraard kan in dit rood fruitseizoen een dessertwijn van een van mijn lievelingsproducenten niet ontbreken (een fles). Als u dit pakket koopt, krijgt u van mij nog een persoonlijke toelichting op de wijnen inclusief wijn-spijsadvies. Geniet!”


Een droom die uitkwam

Met het openen van restaurant 6&24 in het Haagse Hofkwartier kwam ruim twee jaar geleden de droom van Saskia de Kuijer en Rik van de Laar eindelijk uit. Sommelier en gastvrouw Saskia had - voordat ze haar eigen weg koos - al twaalf jaar ervaring in de gastronomie. Wijn is haar passie en dit is dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit te zien lopen.


Onvergetelijke keukenprestaties

Rik, de chef, heeft het vak geleerd van de beste chef van Nederland, maar laat in dit restaurant zijn eigen creativiteit zien en proeven. Zijn liefde voor de natuur en lokale producten is volop terug te vinden in zijn keuken. Met niet te veel poespas proef je hier gewoon de puurheid van een product. In restaurant 6&24 staat er maar een ding centraal en dat is ‘de gast’. Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer, maar waar gastvrijheid altijd voorop staat. Trouwens, de naam van het restaurant… 6 is de geboortedag van Saskia en 24 die van Rik. Dat vergeet je niet snel. Dat geldt overigens ook voor de keukenprestaties van Van de Laar.

Wijnen van Restaurant 6&24

  • Favoriete wijnen van 6&24
    € 146,97