Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Type: Bedrijf
  2. Sinds: 1892
  3. Oppervlakte: n.v.t.
  4. Productie: n.v.t.
  5. Oenoloog: n.v.t.
  6. Landbouw: n.v.t.

Rona Glaswerk

Rona is de enige glasfabrikant die haar wijnglazen uit één stuk produceert. Door de kelk en de voet niet aan elkaar te plakken zijn de glazen van uitzonderlijke kwaliteit en zeer sterk. De kans op breuk is hierdoor aanzienlijk minder groot. De glasmaten zijn afgestemd op de meest gebruikte wasmanden van toonaangevende afwasmachines en vaatwassers en langdurige glans en helderheid na 1.000 spoelcycli worden gegarandeerd. 


Rona, glaswerk met vijf sterren

Rona staat voor 125 jaar glasvakmanschap gecombineerd met moderne technologische ontwikkelingen. Rona producten en kwaliteit behoren tot ’s werelds meest toonaangevende van professioneel glaswerk, met een design gemaakt door een team van zeer ervaren glasontwerpers.

 

De lijn ‘Edge’ richt zich op horeca

De Edge collectie is speciaal ontworpen voor de horecamarkt. De vorm samen met lichte gewicht straalt elegantie uit maar heeft toch chipweerstand dankzij de met laser behandelde randen. 

 

De collectie ‘Le Vin’ is druifgericht

Le Vin is ontworpen om wijn op z’n best te kunnen proeven. Iedere druivensoort heeft in deze collectie zijn eigen glas. Deze lijn onderscheidt zich van de rest van het professionele assortiment van Rona door zijn lichte gewicht en dunwandige uitvoering. Zelfs met deze dunne wanden blijft de chipweerstand volledig behouden, dankzij diezelfde laserbehandeling van de randen.

 

Kortom

Sterke, elegante glazen voor de horeca met blijvende helderheid en glans met een kleurneutraliteit die onvervalste kleurweergave van de drank in het glas garandeert.Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties