1. Levering binnen 2 weken
  2. Gratis verzending door heel Nederland
  3. Werkt zonder elektriciteit
  4. Handgemaakte producten
  5. Inclusief koelaccu's
  6. Transportkist los bijbestellen

easy-cooler

De beste manier om wijn op temperatuur te houden op locatie is de easy-cooler. Sinds jaar en dag nemen we ‘m mee naar beurzen, proeverijen en cateringen op locatie in de handige transportkist. U kent ‘m vast wel. De easy-cooler presenteert zo goed dat hij ook niet misstaat op een vaste plek in uw restaurant.

 

Kies uw ideale formaat en kleur

Easy-cooler presenteert 3 tot maximaal 10 flessen met plexiglas, en is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren en koelelementen. Hiermee blijft de wijn een dagdeel op temperatuur; witte wijn op 10 tot 12°C en rood op 15 tot 18°C. Uiteraard is dit mede-afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Alle wijnen zijn optimaal zichtbaar en de etiketten blijven mooi doordat ze niet rechtstreeks met vocht in contact komen.

 

Het werkt zeer eenvoudig

Er is geen elektriciteit nodig om te koelen. Standaard wordt de easy-cooler geleverd met hoogwaardige Liebherr koelelementen, in dubbele hoeveelheid zodat u een deel gebruikt terwijl het andere deel voor u klaarligt. Is er paniek? IJsblokjes kunnen ook.

 

Heeft u interesse?

U kunt uw maat en kleur bestellen via de site, zie hieronder of klik hier. Elke easy-cooler wordt voor u handmatig geproduceerd en geassembleerd en rechtstreeks van de fabriek in Oostenrijk aan u verstuurd. De levertijd is ongeveer twee weken.