3 item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eenvijfl
  Weissburgunder Sekt Brut Erbeldinger

  Weissburgunder Sekt Brut Erbeldinger

  Hans, onze oprichter, is blij met de uitbreiding van het assortiment en kiest dit jaar daarom voor een Duits aperitief: "Dit is voor mij de mousserende ontdekking van het jaar. Ondanks dat het klassiek is gemaakt is deze wijn prachtig op het fruit van de weissburgunder en nooit log zoet of saai. Integendeel, deze sekt is juist spannend, verfrissend en mooi droog."

  Deze volle, zachte, mousserende wijn met aroma's van rijp tropisch fruit is ook verkrijgbaar als 0,75 literfles.

  € 38,50
 2. Eenvijfl
  Prosecco di Valdobbiadene Brut 'Crede' 2017 Bisol

  Prosecco di Valdobbiadene Brut 'Crede' 2017 Bisol

  Een 9+ in De Grote Hamersma 2019: 'Grote naam in proseccoland. Heel groot zelfs. En dan heb ik het niet over het feit dat Bisol ook het afgelegen eilandje Venissa in de Lagune van Venetië in bezit heeft. Dan kun je immers nog steeds vieze wijn maken. Maar dat past niet bij hun status. Een van de betere prosecco’s (zo niet de beste op dit prijsniveau). Zuiver, schoon en superiore. Wit fruit, amandelsnippers, verheffende citrus. Prijswinnend voor een perfecte prijs: Wijn van het Jaar bij het 29e Proefschrift Wijnconcours.' Ook verkrijgbaar als 0,75 literfles

  € 39,95
 3. Eenvijfl
  Champagne Brut Grand Cru 'Conversation' J.L. Vergnon

  Champagne Brut Grand Cru 'Conversation' J.L. Vergnon

  Deze Grand Cru Blanc des Blancs Champagne - ook verkrijgbaar in 0,75 liter - kreeg 92 punten van Wine Spectator en een 9- in De Grote Hamersma 2019: "Waar zullen we het eens over hebben? Gespreksstof te over. Over deze Champagne bijvoorbeeld. Van een rijke frisheid, een licht-mollige mousse en mooi de diepte zoekend met zacht geel fruit, amandelsnippertjes en een crispy citrussensatie die richting volgende slok lonkt. Vorig jaar al geproefd. En er valt nog steeds wat te bespreken." 

  Wine Spectator: "A harmonious Champagne, framed by mouthwatering acidity and a refined bead, this offers flavors of glazed apricot, lemon pound cake, crushed hazelnut and fleur de sel. Features a lasting finish, with mineral and fresh ginger notes."

  € 91,50

3 item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren