Parusso_Lastage
 

Wijnmakersdiner Parusso @ Lastageaanmelden

donderdag 28 november 2019 - UITVERKOCHT

 


Dit diner is uitverkocht!

We bieden u een geweldige manier om kennis te maken met de wijnen - waaronder oudere jaargangen om de mooie rijping te laten proeven - van  Parusso en restaurant Lastage in Amsterdam. Barolo-meester Marco Parusso is hoogstpersoonlijk aanwezig om u meer te vertellen over alle wijnen die proeft tijdens het uitgebreide vijfgangendiner van chef Rogier van Dam. Waarvan een gang met witte truffel!

  

Bij Lastage gaan eenvoud en traditie hand in hand met vernieuwing

De klassiek Frans geschoolde chef met Noordhollandse no-nonsense mentaliteit zwaait samen met zijn vriendin Elise Moeskops de scepter in dit intieme restaurant in een bruisende Amsterdamse buurt. Hun welverdiende Michelin-ster (sinds 2011 in bezit) betekent niets meer dan topservice en gastronomische kwaliteit. Ze houden bij Lastage niet van duur. Of stijf. Wel houden ze sinds jaar en dag van de wijnen van Parusso.

Uitgebreid kennismaken met Marco Parusso
Marco is een ware artiest. Met veel ervaring maakt hij wijnen van ongekende kwaliteit, finesse en elegantie. Hij maakt indruk met bijzondere wijnen van sauvignon blanc, zeer verfijnde dolcetto, en meesterwerken van de prominente nebbiolo druif. Zijn beroemde Barolo’s zijn vooral te herkennen aan de soepele structuur van de tannine, de weerspiegeling van het unieke terroir en het rijke karakter van nebbiolo. Drie Nederlandse Masters of Wine brachten onlangs De Wijngids 2020 uit met 400 door hen - blind - geselecteerde wijnen onder de €25. Uit de 2211 inzendingen kregen slechts vijf wijnen een 9,5. Twee daarvan zijn van onze 'eigen' Parusso. Een 9,5 betekent: een uitzonderlijke wijn met exceptionele concentratie, complexiteit, lengte en evenwicht. Een kroon op zijn werk.
 
Programma diner donderdag 28 november
19.00 uur Inloop en ontvangst
19.30 uur Vijfgangendiner inclusief wijnproeverij
Aansluitend    Koffie of thee

Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u slechts €150. Deze gereduceerde prijs is inclusief aperitief, vijfgangendiner, wijnproeverij aan tafel, mineraalwater, koffie of thee. Het menu staat vast, wij vragen u contact op te nemen met Lastage als er sprake is van allergieën. Het aantal plekken is beperkt, reserveer daarom nu uw stoel. Dan bent u verzekerd van deelname aan een geweldige avond. Dat beloven we.
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor het diner  Restaurant Lastage
Voor vragen, bel of mail met Ingeborg  Geldersekade 29
+316 1145 1277 / ingeborg@anfors-imperial.com                 1011EJ Amsterdam

aanmelden