Parusso_Fitzgerald
 

Wijnmakersdiner Parusso @ Fitzgeraldaanmelden

woensdag 27 november 2019 - UITVERKOCHT, mail ons voor de mogelijkheden

 


Dit diner is uitverkocht, mail ons voor het alternatief ter plekke
We bieden u een geweldige manier om kennis te maken met de wijnen - waaronder oudere jaargangen om de mooie rijping te laten proeven - van Parusso en het restaurant Fitzgerald in Rotterdam. Barolo-meester Marco Parusso is hoogstpersoonlijk aanwezig om u meer te vertellen over alle wijnen die proeft tijdens het uitgebreide vijfgangendiner van chef Remco Kuijpers.
  
Fitzgerald, de culinaire aanwinst in Rotterdam
Bij restaurant Fitzgerald wordt niet alleen fantastisch gekookt. Voor het tweede jaar op rij is het team van Danny Gonzalez beloond met de prestigieuze Best of Award of Excellence van Wine Spectator. Wijn speelt dan ook een heel belangrijke rol in het met een Michelin-ster bekroonde restaurant. Er staan dan ook meer dan 1700 wijnen op zijn wijnkaart en Danny werkt al sinds het begin van zijn carrière met de wijnen van Marco Parusso.

Uitgebreid kennismaken met Marco Parusso
Marco is dan ook een ware artiest. Met veel ervaring maakt hij wijnen van ongekende kwaliteit, finesse en elegantie. Hij maakt indruk met bijzondere wijnen van sauvignon blanc, zeer verfijnde dolcetto, en meesterwerken van de prominente nebbiolo druif. Zijn beroemde Barolo’s zijn vooral te herkennen aan de soepele structuur van de tannine, de weerspiegeling van het unieke terroir en het rijke karakter van nebbiolo. Drie Nederlandse Masters of Wine brachten onlangs De Wijngids 2020 uit met 400 door hen - blind - geselecteerde wijnen onder de €25. Uit de 2211 inzendingen kregen slechts vijf wijnen een 9,5. Twee daarvan zijn van onze 'eigen' Parusso. Een 9,5 betekent: een uitzonderlijke wijn met exceptionele concentratie, complexiteit, lengte en evenwicht. Een kroon op zijn werk.
 
Programma diner woensdag 27 november
18.00 uur Inloop en ontvangst met aperitief
18.30 uur Vijfgangendiner inclusief wijnproeverij
Aansluitend    Koffie of thee

Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u slechts €150. Deze gereduceerde prijs is inclusief aperitief, vijfgangendiner, wijnproeverij aan tafel, mineraalwater, koffie of thee. Het aantal plekken is beperkt, reserveer daarom nu uw stoel. Dan bent u verzekerd van deelname aan een geweldige avond. Dat beloven we.
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor het diner  Restaurant Fitzgerald
Voor vragen, bel of mail met Ingeborg  Gelderseplein 49
+316 1145 1277 / ingeborg@anfors-imperial.com                 3011WZ Rotterdam

aanmelden