lazuur
 

Proef Domäne Wachau @ Lazuuraanmelden

woensdag 4 september 2019

 


Culinair vijfgangendiner met Oostenrijkse topwijnen
We bieden u een geweldige manier om kennis te maken met de wijnen - waaronder twee echt oudere wijnen - van Domäne Wachau en een gloednieuw, veelbelovend restaurant in Amsterdam. Lazuur is een initiatief van Rogier van Dam, Elise Moeskops van Lastage en Sherif Khalil, de sous-chef van Kaagman & Kortekaas. De liefde voor Domäne Wachau is lang geleden ontstaan, dit team heeft dan ook veel ervaring en een enorme staat van dienst in de gastronomische horeca. Lena Funke is namens de wijnmaker aanwezig om u meer te vertellen over alle wijnen die proeft tijdens het uitgebreide vijfgangendiner.
  
Lazuur, een aanwinst in Amsterdam Noord
Met de Portugese roots van chef Sherif en zijn ervaring met de Franse keuken, de uitgebreide wijnkennis van Elise Moeskops en de verzameling horecatalenten die betrokken zijn is de verwachting groot. Restaurant Lazuur opent in augustus haar deuren en belooft een toegankelijk, culinair en gezellige ontmoetingsplek te worden in Amsterdam Noord. 

Uitgebreid kennismaken met Domäne Wachau
Deze coöperatie bestaat uit zo’n 250 families, die gezamenlijk meer dan 2.500 zeer kleine wijngaarden bezitten op 440 hectare wijngaard in de Wachau. De beste wijnen worden door Domäne Wachau op de markt gebracht. Deze behoren tot de beste van de Wachau en staan bekend om hun verbluffend goede prijs-plezierverhouding. Tijdens dit diner heeft u de kans wijnen te proeven van de prachtige single vineyards, verschillende stijlen en jaargangen.
 
Programma diner woensdag 4 september
18.00 uur Inloop en ontvangst
18.30 uur Vijfgangendiner inclusief wijnproeverij
Aansluitend    Koffie of thee

Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u slechts €95. Deze gereduceerde prijs is inclusief aperitief, vijfgangendiner, wijnproeverij aan tafel, mineraalwater, koffie of thee. Het aantal plekken is beperkt, reserveer daarom nu uw stoel. Dan bent u verzekerd van deelname aan een geweldige avond. Dat beloven we.
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor het diner  Lazuur
Voor vragen, bel of mail met Ingeborg  Purmerplein 8
+316 1145 1277 / ingeborg@anfors-imperial.com                 1023 BD Amsterdam

aanmelden