treeswijkhoeve
 

Proef Domäne Wachau @ Treeswijkhoeveaanmelden

woensdag 12 juni 2019

 


Culinair vijfgangendiner met Oostenrijkse topwijnen én de wijnmaker
We bieden u een geweldige manier om kennis te maken met de wijnen van Domäne Wachau en hun wijnmaker. Oenoloog Heinz Frischengruber is aanwezig om u meer te vertellen over alle wijnen die proeft tijdens het uitgebreide vijfgangendiner. Per gang proeft u twee wijnen, die zeer mooi aansluiten bij de mooie gerechten van Dick Middelweerd en zijn team. 
  
De verfijnde keuken van Treeswijkhoeve
Als we alle awards, punten en sterren uit de culinaire ranglijsten van Dick Middelweerd optellen, maken we een diepe buiging voor deze gepassioneerde chef. Dit jaar staat hij dertig jaar samen met zijn vrouw Anne Laura aan het roer van de Trees­wijkhoeve in Waalre. Ook de vakkennis van Maître Sommelier Remon van de Kerkhof is indrukwekkend, afgelopen jaar werd hij dan ook verkozen tot  sommelier van het jaar door Gault Millau, hij is SVH Wijnmeester en Meestergastheer. We zijn trots dat we het wijnmakersdiner hier mogen organiseren.

Uitgebreid kennismaken met Domäne Wachau
Deze coöperatie bestaat uit zo’n 250 families, die gezamenlijk meer dan 2.500 zeer kleine wijngaarden bezitten op 440 hectare wijngaard in de Wachau. De beste wijnen worden door Domäne Wachau op de markt gebracht. Deze behoren tot de beste van de Wachau en staan bekend om hun verbluffend goede prijs-plezierverhouding. Tijdens dit diner heeft u de kans wijnen te proeven van de prachtige single vineyards, verschillende stijlen en jaargangen met de wijnmaker zelf.
 
Programma diner woensdag 12 juni
18.00 uur Inloop en ontvangst
18.30 uur Vijfgangendiner inclusief wijnproeverij met de wijnmaker van Domäne Wachau
Aansluitend    Koffie of thee

Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u slechts €150. Deze gereduceerde prijs is inclusief aperitief, vijfgangendiner, wijnproeverij aan tafel, mineraalwater, koffie of thee. 
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor het diner  Treeswijkhoeve
Voor vragen, bel of mail met Ingeborg  Valkenwaardseweg 14
+316 1145 1277 / ingeborg@anfors-imperial.com                 5582 VB Waalre

aanmelden