oeno
 

Proef Anfors Imperial @ O&Oaanmelden

zondag 2 december 2018 - UITVERKOCHT

 


Een heerlijke middag vol Duitse en Oostenrijkse topwijnen en Aziatische spijzen
Dromen over de perfecte koude zondagmiddag: u wordt warm en hartelijk ontvangen door de familie Tsang van Restaurant O&O in Sint Willebrord. U geniet van een proeverij met Duitse en Oostenrijkse topwijnen, die zeer mooi aansluiten bij de enorme rijkdom van de Aziatische keuken. Combinaties op niveau waarbij deze wijnen zich van hun beste kant laten zien. U sluit af met koffie of thee, praat en lacht nog wat met het team van Anfors Imperial en de leuke mensen die u hebt ontmoet. En ondertussen weet u precies waarmee u uw wijnvoorraad kan aanvullen voor de feestelijke decembermaand. 
  
De verfijnde Oriëntaalse keuken van O&O
Een bezoek aan O&O staat garant voor een middag genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Dit hechte familiebedrijf neemt u graag mee op een culinaire verkenningsreis. En dat niet alleen. Wij beloven u gastvrijheid op topniveau. Bij O&O wordt u - letterlijk - met open armen ontvangen. 
 
Programma lunch zondag 2 december
12.30 uur Inloop en ontvangst
13.00 uur Vijfgangenlunch inclusief wijnarrangement en -proeverij
Aansluitend    Koffie of thee en de mogelijkheid tot bestellen

Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u een gereduceerde prijs. Normaal gesproken kost een culinaire middag als deze €135, speciaal voor deze gelegenheid betaalt u slechts €99,50. Deze prijs is inclusief aperatief, wijnproeverij, vijfgangenlunch, luxe wijnarrangement, mineraalwater, koffie of thee. 
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor het diner  O&O
Voor vragen, bel of mail met Ingeborg  Dorpsstraat 138
+316 1145 1277 / ingeborg@anfors-imperial.com                 4711 EL Sint Willebrord

 

aanmelden