✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
  1. Restaurant Olivijn
  2. Kleine Houtstraat 70
  3. 2011 DR Haarlem
  4. 023 574 6191
  5. www.olivijn.nl

Restaurant Olivijn

Elkaar helpen is fijn in deze tijd. Zo hebben Restaurant Olivijn en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen geslagen. Gasten van het restaurant kunnen thuis genieten van de favoriete wijnen van het team. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan het restaurant. Met een paar klikken bestelt u dit heerlijke pakket.


'Geen gekloot op je bord'

Dit staat er te lezen in dikke zwarte letters in de keuken van Restaurant Olivijn. Het is een bekende uitspraak van chefkok en eigenaar Menno Post. Het gaat Menno vooral om smaak op het bord en beleving, gezelligheid en sfeer in het restaurant. Sommelier Milton Verseput ziet hetzelfde principe graag terug in een fles wijn. "De gerechten van Menno vragen om complexe wijnen, met frisheid en elegantie als basis en die zich kenmerken door veel intensiteit en spanning. De wijn-spijscombinaties en de wijnen die men per fles bij de gerechten drinkt zijn belangrijk voor de totaalbeleving bij Olivijn."


Olivijn Thuis, wijnpakket

De zes wijnen in het 'Olivijn Thuis, wijnpakket' schenkt Milton ook in het restaurant. Samen vormen ze een compleet wijnarrangement, ook opzichzelfstaand zijn het stuk voor stuk karaktervolle wijnen. Van een zilte frisse Verdicchio tot een spannende lichtzoete Huxelrebe aan het einde van uw thuisdiner of lunch. Milton: "U krijgt deze mooie wijnbox thuis afgeleverd, en zo helpt u zowel Anfors Imperial als Restaurant Olivijn. Een 'tripple-win' situatie noem ik dat."

Wijnen van Restaurant Olivijn

  • Olivijn Thuis, wijnpakket
    € 157,80