✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Restaurant Toscanini
 2. Lindengracht 75
 3. 1015 KD Amsterdam
 4. 020 6232 813
 5. restauranttoscanini.nl

Caffè Toscanini

Samenwerken is mooi, zeker in tijden als deze. Samenwerken geeft kracht, energie en verbinding. Iets wat we ook zoeken in wijn. Dus gaan Caffè Toscanini en Anfors Imperial een win-win-win samenwerking aan zodat gasten van het restaurant thuis kunnen genieten van -uiteraard- de Italiaanse klassiekers van het restaurant. Van de omzet gaat marge naar het restaurant. Zo supporten we elkaar in deze rare tijd.


Susan heeft haar favoriete wijnen samengevoegd in twee wijnpakketten zodat jullie daar thuis volop van kunnen genieten.


Pakket 1 is de box voor elke dag de hele dag, voor bij de borrel, voor bij het eten, lekker in het park (tot 20.00!), vrouwenavond, mannenavond. Wijnen waar je energie van krijgt. - twaalf flessen (drie wit, drie rood, twee flessen van elk)

Pakket 2 is avondvullend, van een mousserend aperitief naar fris wit naar voller wit tot je eindigt bij vol rood (en dat kan zelfs twee keer). Wijnen om nu te drinken of nog even te bewaren. Wijnen die verbinden. - 12 flessen (één mousserend, drie wit, twee rood, twee flessen van elk)


Bij Toscanini zit de kracht in de gedeelde liefde voor simpel maar goed

Toscanini opende in 1985 de deuren in de Goudsbloemstraat in de gezellige volksbuurt de Jordaan in Amsterdam waar Maud Moody - nog steeds de trotse eigenaresse - altijd kalm en met liefde stond te koken voordat het restaurant in 1990 naar de Lindengracht verhuisde. Onder leiding van de eigenwijze chef Leonardo Pacenti, een Zuid-Afrikaan met een Italiaanse vader, komen de gerechten uit Noord-, Midden- en Zuid-Italië samen, en dat is uniek. Leonardo kookt vooral vanuit zijn intuïtie en passie met wat hij op dat moment ter beschikking heeft. Zo weet hij je toch elke keer te verrassen. Ook houdt hij zielsveel van zijn klassiekers. Gastvrijheid is erg belangrijk, zowel naar de gasten als naar elkaar. Zo voelt het voor iedereen als een warm bad. Omdat Toscanini dol is op wijn en een volledig Italiaanse wijnkaart heeft is er sprake van specialisatie en zijn ze altijd op zoek naar de verborgen parels. “Wij houden van zuivere wijnen met frisheid, elegantie en spanning. Wijnen die in balans zijn en dan ben je bij Anfors Imperial aan het juiste adres. Proost!”


Toscanini is op dit moment nog wel geopend voor take-away. Vooruit te bestellen en af te halen in het restaurant.

Wijnen van Caffè Toscanini

 • Caffè Toscanini - pakket 1
  € 149,94
 • Caffè Toscanini - pakket 2
  € 218,95