✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €47,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Brasserie 't Stationskoffiehuis
 2. Willibrorduslaan 137A
 3. 5581 GD Waalre
 4. 040 221 7634
 5. stations-koffiehuis.nl

Brasserie 't Stationskoffiehuis

Elkaar helpen is fijn in deze vreemde en lastige tijd. Zo hebben Brasserie ’t Stationskoffiehuis en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineengeslagen om een driehoeks win-win situatie te bedenken. Gasten van Brasserie ’t Stationskoffiehuis kunnen blijven genieten van de mooie wijnen die aldaar geschonken worden, door de pakketten te bestellen die Barry en Elles hebben samengesteld. Anfors Imperial deelt de marge met de Brasserie. Win voor de gasten, win voor Anfors Imperial en win voor onze Brasserie!


In het ene pakket (SKH Proeverij pakket) zitten twaalf flessen (zes wijnen, twee flessen van elk) met daarin toegankelijke wijnen. "Wijnen die populair zijn onder onze gasten."


Het andere pakket (Barry’s favorieten) is een pakket bestaande uit zes flessen (drie wijnen, twee flessen van elk) maar wel met een bijzondere kwaliteit. "Dit zijn echt onze favoriete wijnen, die we in onze vrije tijd graag drinken. Deze wijnen zijn puur, vol karakter en wat ons betreft echte toppers in hun klasse. We hopen natuurlijk dat we deze wijnen snel weer aan tafel mogen serveren maar in de tussentijd kunnen jullie ze thuis proberen! Geniet ervan en tot snel!"


Van koffiehuis tot brasserie

De historie van Brasserie ’t Stationskoffiehuis gaat inmiddels al meer dan 150 jaar terug! Met de aanleg van een spoor tussen Eindhoven en Hasselt, kreeg Aalst-Waalre een station. Al snel volgde er een ‘Stationskoffiehuis’ op 50 meter afstand van het stationnetje. Door de tijd heen heeft het verschillende functies gehad. Begonnen als koffiehuis, later café, hotel, slijterij, restaurant, en sinds 7 jaar zijn Barry en Elles als gastheer en gastvrouw verantwoordelijk voor een heuse Brasserie. Van ochtend tot avond geopend, voor lunch, borrel en diner.


"De kaart kenmerkt zich door een mix van klassieke Franse gerechten (zoals Sole Meuniere, Escargots Bourguignon en onze huisgemaakte Tarte au Citron) en populaire wereldse gerechten. (Carpaccio ossenhaas, Burger en kaasplankje) Door het jaar heen serveren we enkele seizoensgebonden thema’s; Asperges, Mosselen en Wild. Vanzelfsprekend schenken we ook veel aandacht aan de dranken. Herkenbare frisdranken zoals Orangina, Perrier en Evian, Lavazza koffie, een breed assortiment bieren (waarvan 8 op de tap) en natuurlijk een geweldig wijnassortiment dat is opgebouwd uit verschillende landen, regio’s, druivenrassen en smaaktypes. 12 wijnen per glas verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils. Brasserie ’t Stationskoffiehuis is gevestigd op de grens van de kerkdorpen Aalst en Waalre, midden in het groen. Met een mooi en groot terras is het bij goed weer, goed toeven. Binnen kun je terecht in onze bar, de serre en onze huiskamer. A Bientôt!!"

Wijnen van Brasserie 't Stationskoffiehuis

 • Brasserie 't Stationskoffiehuis - SKH Proeverij pakket
  € 163,50
 • Brasserie 't Stationskoffiehuis - Barry's favorieten
  € 171,70