Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk
 1. Dubbele hefboomwerking
 2. Extra lange spiraal met Teflon
 3. Rubberen grip
 4. Gekromd en gekarteld mesje
 5. Lichtgewicht (65 gram)
 6. Kroonkurkopener

Murano

Murano maakt al meer dan twintig jaar openers, die continu worden doorontwikkeld en inmiddels zijn gepatenteerd. De fabriek staat in het noorden van Italië, vlak voor het eiland Murano. Vandaar de naam. Wereldwijd levert zij kwalitatief hoogwaardig producten, dito design en gepersonaliseerd naar wens. Want alle facetten van fabricage zijn in eigen hand. 

 

Gewoon een heel goed mes

De wijnopener is standaard verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het kelnersmes heeft een ijzeren basis over de gehele lengte zodat weerstand en veiligheid is gegarandeerd. Met de exclusieve lichte hefboomwerking - door twee afzonderlijke en onmiskenbare hefbomen die in een automatische beweging met elkaar in verbinding staan – komt de kurk er altijd rechtstandig uit. De combinatie van het harde ABS plastic en de antislip rubberen greep zorgt voor een zeer comfortabele greep. De opener weegt maar 65 gram, het roestvrijstalen mesje kan met één hand worden geopend en met de Teflon spiraal gaat de kurk er nog makkelijker uit.

 

Losse wederverkoop onbedrukte kurkentrekkers

Bent u in het bezit van een witte opener met de gouden opdruk "I love Anfors"? Dan weet u hoe prettig het mes werkt. Wij zijn er zelf zo blij mee dat we u er graag op attenderen. Om de prijs hoeft u het niet te laten.

 

Naar de volgende producent

Wijnen van Murano

 • Murano Wijnopener Wit
  € 8,45
 • Murano Wijnopener Rood
  € 8,45
 • Murano Wijnopener Zwart
  € 8,45
 • Murano Wijnopener Fuchsia
  € 8,45
 • Murano Wijnopener Grijs
  € 8,45
 • Murano Wijnopener Donkerblauw
  € 8,45


Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties