amstel hotel
 

Anfors Imperial on tour @ La Riveaanmelden

zondag 17 juni 2018

 


Ontspannen wijn proeven en tegelijkerheid heerlijk eten
In samenwerking met toprestaurants organiseert Anfors Imperial opnieuw een serie wijnproeverijen. Eerder deden we dit onder de noemer 'Proef Anfors'. Nu bieden we ook een laagdrempeliger variant aan. Nog steeds heeft u de gelegenheid veel van onze wijnen te proeven, is ons team aanwezig voor het delen van onze kennis en persoonlijk wijnadvies - áls u dat wenst - en serveren we culinaire hoogstandjes. Maar u zit niet vast aan een tafelschikking, in plaats daarvan loopt u lekker rond of zoekt u uw eigen plekje en geniet van heerlijke bites en gerechtjes met bijpassende wijnen, combinaties op niveau waarbij de wijn zich van zijn beste kant laat zien. 
 
Anfors Imperial viert verjaardag in het Amstel Hotel 
Onze eerste editie vindt plaats op 17 juni a.s. op het terras van het Amstel Hotel in Amsterdam, in samenwerking met maître Ronald Opten en chefkok Roger Rassin van Restaurant La Rive. Op deze zondagmiddag langs de Amstel zorgt La Rive voor zomerse gerechtjes en heerlijke hapjes, terwijl wij een prachtige selectie zomerwijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Hongarije presenteren. En omdat wij op deze dag onze verjaardag vieren, pakken we extra uit. We maken er gewoon een feestje van.

Programma zondag 17 juni
Het is een informeel programma. We ontvangen u graag om 13 uur. De wijnen staan klaar en het team van La Rive presenteert de eerste gerechtjes. Rond 15.30 uur serveren we koffie, thee en digestieven en om 16.00 uur sluiten we af.

Kosten
Voor deze heerlijke middag betaalt u slechts €60. Dit is inclusief uitgebreide wijnproeverij, aperitief, kleine gerechtjes en hapjes, mineraalwater, koffie, thee en digestieven van Distillerie Berta en Ximénez-Spínola. De ervaring leert dat onze wijnproeverijen snel uitverkocht zijn. We kunnen maximaal 70 gasten ontvangen, u bent verzekerd van deelname door u aan te melden via onderstaande button. 
 
Aanmelden en meer informatie Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden Restaurant La Rive
Voor vragen, bel of mail ons:   Profesor Tulpplein 1
+31 (0)10 843 06 96  / info@anfors-imperial.com               1018 GX Amsterdam
 

aanmelden