Ben jij die slimmerd die ons kan ondersteunen in het hart van ons wijnbedrijf? We zijn op zoek naar een betrokken serviceverlener die van aanpakken weet, de weg weet in de digitale wereld, telefonisch zaken voor elkaar krijgt en goed vooruit kan denken. Het gaat om het verwerken van de wijnbestellingen die onze - veelal zakelijke - klanten via de website doen. Deze orders moeten foutloos worden uitgeleverd en dat is jouw taak. Daarbij hoort ook dat dit goed blijft gaan. Dus kunnen anticiperen in relatie tot de voorraad is een ‘must’. Ervaring met Exact (Globe) en Magento, kennis van wijn, teamspeler zijn en stress in goede banen kunnen leiden is een dikke pré. Service staat te allen tijde op 1, net als onze klanten.

 

Planning

Heb je interesse in deze kantoorbaan? Stuur je reactie voor 1 maart 2017 naar Gommaar Theeuwes. Eventuele vragen over de functie of over Anfors beantwoorden we graag per mail (gommaar@anfors.com) of telefoon (06 46040562).

 

werkplek: Rotterdam | # uur: 25| # dagen: 5 | tijd: 9 - 14 uur | start: maart/april 2017

 

Over ANFORS

Sinds 2002 is Anfors gespecialiseerd in Italië en Spanje. In onze zoektocht focussen wij op karaktervolle wijnen, veelal van kleinschalige familiebedrijven. Van Valpolicella tot Avellino, van Rioja tot Jerez, met ook onbekendere druiven als falanghina, carricante, lagrein, listán blanco, hondarrabi zerratia en mencía. Het resultaat is een exclusief aanbod met 300 wijnen van 70 wijnhuizen voor met name de betere horeca. Alle producenten kennen we persoonlijk, iedere wijnkelder is door ons geïnspecteerd, net zoals elke wijn zorgvuldig door ons is geselecteerd. Ook onze service gaat verder; klanten profiteren van landelijk snelle, flexibele levering, zes dagen per week, en hebben 24/7 toegang tot alle informatie over ons assortiment en hun bestellingen. Ons team is klein, hecht en toegewijd. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. 

 

✔     Directe wijnimport sinds 2002
✔     Persoonlijke selectie, direct van de producent
✔     Vervoerd en bewaard onder de juiste condities
✔     Ruime keuze uit meer dan 250 unieke wijnen
✔     Betrouwbare en persoonlijke service
✔     Snelle en flexibele levering
✔     Wijnkennis en expertise, tot uw beschikking
✔     KVNW Register Wijnhandelaar