Met het online bestellen van onze wijnen steunt u het Nederlandse Rode Kruis en kunt u deelnemen aan een online wijnproeverij met Master of Wine Frank Smulders

 

Als wijnleverancier voor - met name - de horeca zijn we genoodzaakt onszelf opnieuw uit te vinden. De Europese wijnen in onze portfolio zijn geliefd in de gastronomie sinds 2002 en worden ook sinds 2014 online aangeboden aan consumenten. In deze spannende tijden focussen we op elkaars welzijn terwijl we het hoofd boven water proberen te houden. Wij zijn een familiebedrijf en we werken met familiebedrijven: wij, onze producenten en klanten worden hard getroffen. We willen voor elkaar zorgen. Geruststellen. Hoop geven. En daarom introduceren we vanaf vandaag het volgende:

 

Voor elke bestelling die u bij ons plaatst, doneren wij 10% aan het Rode Kruis omdat we een bijdrage willen leveren aan ouderen en kwetsbaren*

 

Op vrijdag 27 maart licht Frank Smulders MW een aantal wijnen toe in een online wijnproeverij waar u kosteloos aan kunt deelnemen**

 

Deze actie wordt belangeloos gesteund door Frank Smulders. Hij verzorgt een ludieke online vrijdagmiddagborrel waarin twaalf wijnen worden toegelicht. U kunt meeproeven, genieten van de uitgebreide kennis van Frank, de wijnen en het gezelschap van andere wijnliefhebbers:

 

vrijdag 27-03-2020 van 17 tot 18 uur – witte wijnen

vrijdag 27-03-2020 van 18 tot 19 uur – rode wijnen

 

We proeven zes wit en zes rood. Deze wijnen zijn zorgvuldig gekozen en kenmerkend voor ons assortiment: zuiver, druif- en terroirgedreven, van hoge kwaliteit en gemaakt door gepassioneerde families. U kunt deze wijnen als pakket kopen van twaalf of zes wijnen (wit óf rood, met mooie korting). Uiteraard kunt u ook één wijn en per fles bestellen. Van élke verkochte fles doneren wij 10% aan het Rode Kruis. Zodat het Rode Kruis op steeds meer plekken voor de kwetsbaren onder ons in actie kan komen tegen het Corona-virus. En als onze actie een succes blijkt, doen we het langer en organiseren we nog een online proeverij.

 

*   vooralsnog tot 6 april a.s. onder toezicht van onze accountant 
** bestellen kan alleen via www.anfors-imperial.com, niet via een zakelijk account, uiteraard kunt u ons bellen en mailen voor wijnadvies en vragen over de donatie: 010 843 06 96 en info@anfors-imperial.com

 

Over Frank Smulders

De sympathieke Frank werd in 1992 de allereerste Nederlandse Master of Wine (en de tweede in Europa). Met zijn 35 jaar ervaring staat hij bekend als een expert-proever. Vorig jaar schreef hij samen met zijn MW-collega's Cees van Casteren en Job de Swart De Wijngids 2020 waarin zij 400 wijnen onder de €25 blind proefden. Ondanks dat hij zichzelf als generalist ziet, is hij Spanje-kenner ten voeten uit. Onze relatie met hem gaat dan ook ver terug en is hij voor Anfors Imperial een fijne sparring partner. 


Over het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan met een hulplijn voor kwetsbaren, ondersteuning van de GGD en de inzet van vrijwilligers, de Ready2Helpers, die beschermingsmiddelen inpakken en uitdelen bij de inzet van noodhulpvrijwilligers.

Over Anfors Imperial

Anfors Imperial is een samenvoeging van twee gespecialiseerde wijnimporteurs. In 1994 richtte Regina Meij Imperial Wijnkoperij op en groeide uit tot een van de meest vooraanstaande specialisten in Oostenrijkse, Duitse en Hongaarse wijnen. Sinds 2002 richt Hans Bijvoets zich met Anfors zich op Italiaanse, Spaanse en Franse wijnen. Sinds 1 januari 2018 bieden we gezamenlijk een uitgebalanceerd assortiment met hoogwaardige kwaliteitswijnen uit klassiek Europese gebieden; meer dan 650 wijnen van ruim 120 wijnproducenten voor met name de betere horeca. Ons team met specialistische kennis richt zich op langetermijnrelaties; we kennen alle wijnproducenten persoonlijk, iedere wijnkelder is door ons geïnspecteerd, net zoals elke wijn zorgvuldig door ons is geselecteerd. Ook onze service gaat verder; klanten profiteren van landelijk snelle, flexibele levering, zes dagen per week, en hebben 24/7 toegang tot alle informatie over ons assortiment en hun bestellingen. Ons team is klein, hecht en toegewijd. 

 

✔     Wijnimport sinds 2002
✔     Persoonlijke selectie, direct van de producent
✔     Vervoerd en bewaard onder de juiste condities
✔     Ruime keuze uit meer dan 650 unieke wijnen
✔     Betrouwbare en persoonlijke service
✔     Snelle en flexibele levering
✔     Wijnkennis en expertise, tot uw beschikking
✔     KVNW Register Wijnhandelaar