Lindenhoff

Lindenhoff - de bekende boerderij waar alles draait om de authentieke smaak - presenteert met trots het hart van hun bedrijf tijdens de Lindenhoff Fine Food Farm. Producenten, boeren, telers en ambachtslieden waar Lindenhoff mee werkt staan klaar om u te ontmoeten en u onder te dompelen in de weelde van authentieke smaak.

 

De Fine Food Farm is werkelijk heerlijk

Kom kijken bij de kookworkshops van onze chefs, loop de wijnroute of neem een kijkje in de geheime tuin van Jonathan. Of start uw dag met een koffie-tasting van Stooker of een theeproeverij van Crusio. Menno bakt live brood in een steenoven, San Mauro geeft de hele dag door olijfolie proeverijen, de Prael heeft een Farmhouse Ale gebrouwen en op het Foodplein legt HotmamaHot u in de watten. Voor de kinderen is er een speciaal programma samengesteld. Kinderkookworkshops, een speurtocht door de tuin, een springkussen en verse ijsjes zijn nog maar een greep uit de ingrediënten van een geslaagde dag.

 

Wijnproeven met Anfors

Anfors staat op het wijnplein waar u onze wijnen kunt proeven en erover praten. Met ons team en een aantal wijnproducenten die op onze stand aanwezig zijn. Ook verzorgt Anfors drie workshops; over vulkanische wijnen uit Italië, het nieuwe Spanje en de eigenaar van Ximénez-Spínola, José Antonio Zarzana, vertelt hoogstpersoonlijk over de avonturen met zíjn druif: de pedro-ximénez. De mannen van Anfors nemen u mee op reis door Italië, Spanje en Jerez. Wilt u deelnemen aan een van workshops? Meldt u van te voren aan via deze link.

 

Kaarten in voorverkoop zijn voordeliger

Koop uw kaarten voor de Lindenhoff Fine Food Market online voor €12,50. Kaartverkoop aan de deur is namelijk €15. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Datum: zaterdag 23 en zondag 24 september 2017
Tijd:  10-21 uur
Locatie: Rijksstraatweg 21, 1396 JC Baambrugge
Aanmelden:       via deze link