Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

Absolute topkwaliteit riesling van Weingut Künstler


“It was a bitch of a growing season, but turned into a Cinderella vintage". Duitse wijnmakers drukken zich normaal niet zo snel uit met krachttermen, maar toen de eerste flessen van jaargang 2021 eenmaal ontkurkt waren, werd menigeen toch verleidt. Maar waarom het B-woord? Het lastigste aspect uit het groeiseizoen in 2021 was de enorme regenperiode van juni tot ver in juli, gevolgd door bijna tropische omstandigheden in de (late) zomer. Dit ging gepaard met vele uitdagingen (de voornaamste was –valse– meeldauw) maar het eindresultaat in de Rheingau bleek absoluut verbluffend. Kenners trekken dan ook al snel het vergelijk met topjaargangen als 2004, 2008 en 2012 vanwege de stevige elegantie, assertieve zuren en goed gedefinieerde aroma's.


Reserveer* dus snel, via onderstaande artikelen, uw aantallen. De inschrijving blijft geopend tot en met 8 september. De levering zal aansluitend plaatsvinden vanaf begin oktober. Hiervoor zullen we voorafgaand contact met u opnemen.


*Voor alle 4 wijnen geldt dat uw gereserveerde aantallen geen garantie geven op de uiteindelijke levering. Mocht dit afwijken dan zullen we u hierover informeren.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de gekozen criteria.


Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties