Graag stellen wij u voor aan Aagje de Vries, onze nieuwe collega. Ze is onlangs gestart als salesmedewerker. Ze heeft veel verstand van wijn, en komt - net als wij - uit de horeca. Misschien kent u haar van Restaurant de Kas in het Amsterdamse park Frankendael. Bij wijze van kennismaking tipt Aagje drie fijne witte en drie rode wijnen die – en nu wordt het leuk - minder kosten dan u zou denken als u ze proeft. Trouwens, elke wijn is per fles te bestellen.

3 item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pfalz Gewürztraminer 2016 Stern

  Pfalz Gewürztraminer 2016 Stern

  “Licht zoet maar een heel leuke combinatie met bijvoorbeeld pittige Aziatische gerechten. Maar zeker ook bij pure chocoladesorbet. Juist de balans met de zuren maken het goed.” Onze nieuwe collega Aagje heeft veel verstand van wijn, en komt - net als wij - uit de horeca. Misschien kent u haar van Restaurant de Kas in het Amsterdamse park Frankendael. Bij wijze van kennismaking tipt ze drie fijne rode en drie witte wijnen die – en nu wordt het leuk - minder kosten dan u zou denken als u ze proeft.

  Tijdelijk niet op vooraad

  Normale prijs: € 12,95

  Uw prijs: € 9,72

 2. Groenblad
  Sopron 'Gneisz es Csillam' 2015 Weninger

  Sopron 'Gneisz es Csillam' 2015 Weninger

  “Als straks de heel donkere dagen voorbij zijn en we weer zin hebben om gezond te gaan koken, dan zeg ik: draai dit flesje open. De frisse zuren passen heerlijk bij veel groenten en de kruidigheid geeft toch het gevoel dat je een serieus glas drinkt. Tip: neem alvast een glas tijdens het koken...” Onze nieuwe collega Aagje heeft veel verstand van wijn, en komt - net als wij - uit de horeca. Misschien kent u haar van Restaurant de Kas in het Amsterdamse park Frankendael. Bij wijze van kennismaking tipt ze drie fijne witte en drie rode wijnen die – en nu wordt het leuk - minder kosten dan u zou denken als u ze proeft.

  € 9,95
 3. Groenblad
  Valpolicella 'Ca'Fiui' 2017 Corte Sant'Alda

  Valpolicella 'Ca'Fiui' 2017 Corte Sant'Alda

  “Een klassieker maar zeer compleet! U ruikt rozijntjes, zure kersen en het mondgevoel is zo lekker zacht. Mocht het dan toch nog even koud zijn, dan brengt deze wijn wat warmte.” Onze nieuwe collega Aagje heeft veel verstand van wijn, en komt - net als wij - uit de horeca. Misschien kent u haar van Restaurant de Kas in het Amsterdamse park Frankendael. Bij wijze van kennismaking tipt ze drie fijne witte en drie rode wijnen die – en nu wordt het leuk - minder kosten dan u zou denken als u ze proeft.

  € 16,95

3 item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren