Coravin Model 2 System

299 EUR
Artikelnummer
AFNCOR
Land van herkomst
Nederland
Producent
Omverpakking
Doos van 1

Beschikbaarheid: Mail ons uw bestelling. Levering 2 tot 5 werkdagen.

€ 299,00
Coravin Model 2 System is een uniek systeem waarmee u en uw gasten kunnen genieten van élke wijn, op élk moment en in élke hoeveelheid zonder zorgen of de fles wel leeg gaat. De wijn blijft daarna maandenlang goed.

Beschrijving

De Coravin Model 2 System is Coravins meest intuïtieve wijnsysteem dat je de vrijheid geeft om op een willekeurig moment een glas wijn in te schenken en hiervan te genieten. Of je nu een sip, een glas of meer wilt, je laatste glas zal net zo geweldig proeven als het eerste glas.

Door middel van een stainless steel teflon coated naald die door de kurk gaat, wordt het edele argongas (voorkomt oxidatie) in de fles 'geïnjecteerd'. Hierdoor ontstaat druk, waardoor de wijn door dezelfde naald uit de fles wordt ‘gedrukt’. Eventueel zuurstof dat de fles binnen wil, wordt tegengehouden door de argon, dat zwaarder is dan zuurstof. Doordat je de kurk niet uit de fles haalt en deze zich sluit nadat de naald is verwijderd, kan de wijn zich blijven ontwikkelen, terwijl deze normaal gesproken zou oxideren als hij eenmaal geschonken is. De 'Coravin' kan alleen op flessen met een natuurlijke kurk worden gebruikt. De set wordt geleverd met twee capsules argonglas, per capsule komen er 15 glazen uit.