Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

ANFORS IMPERIAL BUSINESS CLUB

Beste collega-ondernemer,

Het zijn uitdagende tijden voor ons als ondernemers. Wij leveren – sinds 2002 - wijnen aan de betere horeca in Nederland. Door de sluiting ontstaan creatieve uitdagingen. Hoe creëren we een win-win? Zo ontstond de Anfors Imperial Business Club: wij breiden ons netwerk uit én we verenigen ondernemers met een nieuwe – zeer aantrekkelijke – vorm van dienstverlening.

Wat bieden we u? U koopt een lidmaatschap. En krijgt daarmee toegang tot onze zakelijke website met ruim 750 Europese kwaliteitswijnen. Plús:
1. extra gunstige voorwaarden
2. proefpakketten voor de vrijdagmiddagborrel
3. speciale aanbiedingen
4. 1-op-1 zakelijk wijnadvies
5. twee jaarlijkse Business Club uitnodigingen:
6. wijnproeverijen op maat bij u op de zaak

Een bijzonder lidmaatschap. Informeer naar de voorwaarden. Hans Bijvoets, oprichter Anfors Imperial, schetst u graag de inrichting en voordelen van de Anfors Imperial Business Club. Klik, bel of mail: +31 6 4849 4229 of 010 843 0696 of info@anfors-imperial.com.

Hans BijvoetsAltijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties