Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

Met de unieke Oostenrijkse uitvinding schenkt u ieders favoriete wijn per glas. Zo kunnen u en uw gasten genieten van élke wijn, op élk moment en in élke hoeveelheid zonder zorgen of de fles wel leeg gaat. De wijn blijft daarna maandenlang goed.

Dit komt omdat de kurk niet wordt verwijderd en zo kan de wijn niet oxideren. Het Coravin systeem heeft een scherpe naald die zich door de kurk boort en waardoor de wijn wordt geschonken. Dit is met behulp van Coravin capsules die zijn gevuld met argon gas. Dit gas heeft geen effect op het smaakprofiel van de wijn. Na het verwijderen van de naald legt u de wijn plat en vult de kurk zelf het gat op.

Zowel de Coravin, als de naalden en de capsules kunt u bij ons bestellen. De naald is ontworpen zoals de biopsienaald, heel verfijnd, en kan honderden keren worden gebruikt. Een capsule moet na 15 schenkbeurten worden vervangen. Elk artikel uit het assortiment van Coravin kan via ons worden besteld, we hebben standaard deze drie producten op voorraad.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de gekozen criteria.


Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!*korting geldt niet op lopende acties